Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słabe gry.. Co to ma być?

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest, ciągle mam noob teamy i nie mogę nic ugrać :\ Nie wiem co się stało, gdzie podział się tamten diament. Już nie wytrzymuje psychicznie tego, oczywiście w teamie 4 polaków + ja, więc od razu w lobby im piszę, że ff@20, a oni że damyy rade. Widać nie grają w ligę legend wystarczająco długo by wiedzieć, że nie da się wygrać gry z 5 polakami xD

23X7CQu.png

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/969796144/208868869

No albo tutaj:

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/968731082/208868869

No porażka, ten 5/11 lee sin i 0/10 morgana, ja nie wiem jak można tak grać :\

Arcymistrz
Opublikowano

Współczuję. 

Taki dobry, uczciwy gracz, a trafia na cheaterów, którzy nie potrafią nawet użyć wspomagaczy. Mam nadzieję, że w końcu osiągniesz swój cel!

Opublikowano

Żałosne... zastanów się to Ty sobą reprezentujesz koleś :)

Trollujesz ludziom gierki i myślisz że ujdzie ci to na sucho? Sprawa została zgłoszona do Norberta Gierczaka.

Mam nadzieję że wkrótce otrzymasz zasłużoną karę.

Post zreportowany do administracji, jak taka osoba może być Globalnym Moderatorem? To skandal.

Opublikowano

Popieram Adolf'a. Twoje zachowanie nie jest godne człowieka. To co ty sobą reprezentujesz jest po prostu żałosne i takim jak ty powinni od razu wlepiać perma...

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Żałosne... zastanów się to Ty sobą reprezentujesz koleś :)

Trollujesz ludziom gierki i myślisz że ujdzie ci to na sucho? Sprawa została zgłoszona do Norberta Gierczaka.

Mam nadzieję że wkrótce otrzymasz zasłużoną karę.

Post zreportowany do administracji, jak taka osoba może być Globalnym Moderatorem? To skandal.

Pls, nie reportuj omg :( To wina nob teamów, że takie miałem staty np. tej Vayne:

uQalT5T.png

Opublikowano

Noob team prawie znów przegrał mu grę...

Na szczęście jest tak dobry, że wycarrował

15OD6qE.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...