Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ale porozmawiaj z alegrowiczami np za sm na jego konto da ci kk dogadajcie sie np 10kk kosztuje 12zł to wyślesz mu smsa za 10,98 i da ci 9/10kk :)

BARDZO PROSZE O MINUSY :>

Opublikowano

Ale on chce yangi na metin2.com wiec watpie czy kto kolwiek ma tam juz yangi na sell . :] spojrzecie sobie na ranking kto tam moze miec tyle yang ? raczej nikt popatrze na allagero i dam znac a co do teraz to nic nie znalazlem pZdr :)

niestety ale na allegro nic nie znalazlem :) zycze ci wysokiego lvl ;p masz + :)

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

Ale on chce yangi na metin2.com wiec watpie czy kto kolwiek ma tam juz yangi na sell . :] spojrzecie sobie na ranking kto tam moze miec tyle yang ? raczej nikt popatrze na allagero i dam znac a co do teraz to nic nie znalazlem pZdr :)

niestety ale na allegro nic nie znalazlem :) zycze ci wysokiego lvl ;p masz + :)

Chłopcze mam 15 lv i mam ok 40kk na pl :D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

mam pytanie, dlaczego na metin2.com sa takie male lv? dużo PD trzeba wbijać ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Robisz sobie dropka, około 20lvl i bijesz metki (możesz kupić w IS rękę złodzieja) i będzie Ci tak wszystko dropało z hej!:D

kamikaze.gifLife Is Brutal:D

JEŻELI POMOGŁEM DAJ + ;]

Opublikowano

27lvl max body aura m1 berek max co sie da tylko 1pk w wir i srebrny+9 (30speed ataku) i kosisz wszystko w m2 robisz nocke rano wystawiasz sklep budzisz sie w południe i 20kk na shopie :P

BARDZO PROSZE WAS O MINUSY JAK NAJWIĘCEJ ŻEBY SIE DAŁO :P

Opublikowano

Można tez miec tyle kasy z hackow, robisz se takiego 10 lvl idziesz na Bo wlaczasz kradniecie dropa i piszesz ze zbierasz kase, bo np brakuje ci na tygrysia +7. I tak w 1 dzien z 5 bodzi mozesz krasc i juz 15kk na przód :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...