Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykonam Zapowiedź prywatnego serwera Metin2

Ashinus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony Ashinus i założyłem nowy temat, po to, abym mógł pomóc komuś zareklamować serwer tzn. zrobić Zapowiedź prywatnego serwera Metin2 :) Od razu mówię, że kręcę profesjonalnie Camtasia studio 8, a obrabiam sony Vegas 12 :)

Opublikowano

Hmm, właśnie sprawdzałem na dysku, ale nie posiadam, lecz dzisiaj zapowiadam Verdea.pl może znasz serwa ? 

zrob jakies przykladowe prace wtedy najlepiej zrob bo mozna ''kupic kota w worku'' . negatyw.

Opublikowano

zrob jakies przykladowe prace wtedy najlepiej zrob bo mozna ''kupic kota w worku'' . negatyw.

Ty się lepiej nie odzywaj z tym mikro za 2 zł on w przeciwieństwie do ciebie ogarnia nagrywanie i nagrywa coś konkretnego a nie tak jak ty z szumowane gówno.

Opublikowano

Ty się lepiej nie odzywaj z tym mikro za 2 zł on w przeciwieństwie do ciebie ogarnia nagrywanie i nagrywa coś konkretnego a nie tak jak ty z szumowane gówno.

Czyli oceniasz osobę, która nie dała nawet przykładu filmu. I skąd możesz wiedzieć jak nagrywa jeśli nie dał filma jako przykład? Beka

Opublikowano

Łapcie link, do intra, na razie tylko tyle wam mogę dać, bo filmik mi się renderuję. Dajcie pełny ekran i HD 720p lub 1080p :) 

Link : http://youtu.be/60UwfY3HBg4

Nie chcę hajsu za zapowiedź serwera czy coś :) Tylko like można dać :)

Opublikowano

Dobrze wykonujesz zlecenia na prezentacje. U ciebie każdy ma pewność że nie robisz tego od 5minut. Jesteś rozeznany, życzę lików i dalszego tworzenia.

Polecam :)

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...