Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym zostać Gm na prywatnym serwerze dedykowanym mam bardzo dużo pomysłów na nowe eventy  Gm nie byłem jeszcze na serwerze dedykowanym ale zdarzało mi się być dość często na serwerach Hamachi  staż mojej gry w metina jest dość duży bo będzie to około   6 lat wiec wiem dość dużo o tej  grze  

Teraz może coś o sobie : Jestem Mateusz mam 18 lat mieszkam w Województwie Mazowieckim mam dużo wolnego czasu  moje zalety sumienność miły każdemu staram się pomóc        

:D  Już Tak na koniec dziękuje  i Pozdrawiam :D

Opublikowano

Nie zostaniesz. Wracaj na język polski. :f

To jakiś żart?

Nie potrafisz nawet napisać coś więcej o sobie, o reszcie nie wspomnę, poza tym.. kto weźmie randoma z mpc na GM'a? 

Powodzenia

Opublikowano

Zgadzam się z kolegą @1361622928-U485574.pngAVG.

Ta oferta ukazuje Twoją znajomość języka polskiego, która jest zerowa. Podstawowe zasady interpunkcji i ortografii powinieneś znać w takim wieku.

Mimo to widać, że masz w sobie jakieś ambicję i lubisz takie zajęcie, lecz chęci to zdecydowanie za mało. 

Polecam Ci na początek zapoznać się z zasadami interpunkcji i ortografii, poprawić swoje doświadczenie jako GM (najlepiej spróbować gdzieś w małych projektach Metin'a, aby zdobyć staż i doświadczenie), i na koniec poprawić estetykę oferty. 

Mimo to, życzę Ci powodzenia i pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...