Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSW vs TSM Jak myślicie?

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lee zbanowany, korea wykluczyła go <3

Warto zauważyć że podczas pickowania championów koreańcy śmiali się jakby wiedzieli co TSM picknie <3

Dość zabawne :#

Zgadzam się z tobą, żle złożyłem zdanie ;)

J4 miałeś rację Amazing widzę że będzie próbował :#

@eDIT, 

TSM piękne 2 kile zabrali w erly <3

No cóż zobaczymy co się stanie! za chwilę!

Tak samo pierwsza gra, Pawn mial juz ustawionego exhaust zanim nawet Bjergsen pickowal Zeda. SSW strasznie dobrze sie przygodowal.

Pomogłem? To dobrze.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LUDZIE BĘDZIE 2:3 DLA TSM JUST #BELIVE

Wzięli się do kupy chyba :)

Kto wie, każdy ma swoją drużynę w którą wierzy, moje zdanie jest takie tylko, że TSM ma lepszy team compy i TSM miało przewagę bo Tristana na topie była ale no cóż zobaczymy co się stanie zaraz.

Opublikowano

Nie wiem czy juz zmieniac nick na IMPressive czy dopiero po finalach ;(

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

No to mamy 2:1 :D

Tak jak komentatorzy powiedzieli, SSW zlekceważyło tym razem TSM i się to na nich zemściło. Wątpię żeby dopuścili do przegranej tym razem.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

TSM nie raz pokazało klasę, grając przeciwko Koreańskim drużynom. Miejmy nadzieje, ze tym razem zrobią to samo. Martwi mnie jedynie ten teamcomp SSW. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

4 gra ssw lepszy teamcomp ale tsm potrafi grac preciwko yasuo, mundo to w c**j zly pick, lepszy bylby rumble, botlane dla ssw mid dla tsm imo ale top jest rozjebany, kayle bedzie bardziej uzyteczna w mid i late, natomiast jungla to loeria, jak amazing ogarnie to tsm win jak nie to lose xD

ult braum + yasuo  = ult kayle na yasuo, i po teamfightcie szczerze mowiac, kluczowa bedzie gra khazixa i thresha, dobry peel na yasuo i powinny byc good

Opublikowano

po 10 minutach juz mozna stwierdzic gdzie lezy problem, tsm sie w ogole nie komunikuje, zero konkretnego przegladu jakiegos przewidywania, dragon nie znaczy nic w obliczu tego ze traca kile w tak bezndziejny sposob, gdy  w 5 dojebali botlane na topie, zero followu ze strony bjerga czy amazinga, fatalna wspolpraca przeciez nawet ja j****y gold zdaje sobie sprawe ze zeby wygrac z teamem typowo przystosowanym pod teamfighty (braum yasuo) przewaga w early jest konieczna,

teamifght z tej strony:

ysuo zlapany, ult kayle ult brauma knockup, twitch wlatuje penta, to co mowilem fantastyczny teamcomp z strony ssw, W KAZDYM MECZU

Opublikowano

4 Runda wciąż trwa, wszystko wychodzi na razie na to że SWW wygra 4 Rundę, 

Amazing wciąż mnie rozbawia <3

@Edit

No i Twitch jebnął Pente <3

Opublikowano

Boże imp full hp a Lee Sin 1/3. PO CO GO BIJĄ LOL

Pomimo tego że kibicuje TSM to nie zasłużyli na wygraną

Zgadzam się w pełni, TSM ma dziwną mentalnośc w tej grze, zachowują się tak jakby i'm na tym nie zależało, dziwne ale to tylko moje takie przeczucie.

Opublikowano

Zgadzam się w pełni, TSM ma dziwną mentalnośc w tej grze, zachowują się tak jakby i'm na tym nie zależało, dziwne ale to tylko moje takie przeczucie.

co ty pierdolisz lol

Opublikowano

No zobacz Tylko na tego Dyrusa.

Ja mam wrażanie że on w TSM, jest najsłabszy.

Dyrus najsłabszy w TSM? o.O Pooglądaj jego mecze, to zmienisz zdanie. 

Po prostu SSW to potęga koreańska i na nich póki co nie ma siły. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dyrus najsłabszy w TSM? o.O Pooglądaj jego mecze, to zmienisz zdanie. 

Po prostu SSW to potęga koreańska i na nich póki co nie ma siły. 

Oglądam go nie od dziś, i moje zdanie jest wciąż takie same na top'a Dyrus najsłabszy, lepszy jest SoaZ, czy Koro1 i nawet z C9 Balls jest lepszy niż Dyrus ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...