Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSW vs TSM Jak myślicie?

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[3] SSW vs TSM [1]

Runda 4, to tym razem Wygra?

Ja stawiam na SSW, a wy jak myślicie? [Wciąż pozostaje przy SSW.]

http://www.twitch.tv/riotgames

@Edit 10:54

SSW wygrało ^^, to był pewny mecz dla SWW :3 cieszmy się wszyscy że TSM przegrało ^^<3

@Edit 2 11:06

Zaraz zacznie się Runda 2, Jakie macie przemyślenia co do banów i picków i jak myślicie z tym razem wymyśli Dyrus z TSM?

@Edit 11:44

SSW wygrało znów, w pięknym stylu TSM, moim zdaniem zostało ośmieszone. 

"GG EASY" 

+ LustBoy Fail Flash jugle "troll"

Najbardziej mnie rozbawiło <3

@Edit 11:52

SZYKUJE SIĘ RUNDA 3 Kto tym RAZEM WYGRA? 

TSM Czy SSW Znów pokaże piękny Styl!?

Ja stawiam na SSW :3

@Edit12:05

Mecz się zaczyna! Stawiam znów na SSW, piękny team comp ^^

TSM mnie zaskoczył że jest yasuo no cóż zobaczymy która Drużyna WYGRA ! HF $ GL

@Edit 13:09

Trochę opuźniony edit, ale Gratki dla TSM ze podnieśli dupska i wygrali!

Ciekawe co przyniesie 4 RUNDA <3

POWODZENIA :3

@Edit 13:43

SSW Wygrało! 

TSM, może w następnym sezonie wygracie chłopcy! Tak czy inaczej GG wp dla IMP <3

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za 3 minuty, następna runda[2] SSW vs TSM, kto tym razem WYGRA? Jak sądzicie i wasze przemyślenia co do tej akcji na SSW redzie, Myślicie że Amazing zbyt pochopnie to rozegrał?

ps. hook thresha były nawet nawet <3

Opublikowano

[1] SSW vs TSM [0]

Runda 2, to tym razem Wygra?

Ja stawiam na SSW, a wy jak myślicie? [Wciąż pozostaje przy SSW.]

http://www.twitch.tv/riotgames

@Edit 10:54

SSW wygrało ^^, to był pewny mecz dla SWW :3 cieszmy się wszyscy że TSM przegrało ^^<3

@Edit 2 11:06

Zaraz zacznie się Runda 2, Jakie macie przemyślenia co do banów i picków i jak myślicie z tym razem wymyśli Dyrus z TSM?

Zapoznajcie się, chce znać wasze zdanie o Dyrusie, bo on mnie rozbawia najbardziej ^^

TSM zazwyczaj zawsze przegrywa przez topa więc jak w early będą mieć za dużą stratę to 2:0.

Ta Dyrus, jest dośc zabawny na tym topie :D, męczy tą lulu strasznie ;/

@Edit 11:15

Ciekawa kompozycja Maokai vs Singed kto wygra tym razem? wygląda na ciekawy mecz! trzymajmy kciuki bez odbioru !

Opublikowano

Panowie, ja mam takie przeczucie że jak TSM wyleci z zawodów, to Dyrus wyleci też drużyny ^^, jak myślicie?

Jarvan tyle razy, pchał się na kila, w erly fizz ładnie ogarł zeda 1vs1, jak myślicie ?

Opublikowano

dyrus to jeden  lepszych toplanerow, jedynym slabym punktem na ta chwile jest amazing ktory w obuy gral zagral gowno, support sredni a w enemy Mata to jest potega, w dodatku jesli mowimy o drugim mecuz ssw the best teamcomp z singedem bo proxowanie i kontrola blue tsm wygralo gre utworzenie presji na jarvanie ktory potem chcial zestealowac blue enemy co skoncylo sie 2:0 dla ssw no i potem przewaga lvlu i dive na zedzie w ktorym znowu j4 zrobil blad, wskoczyl do walki za pozno i zginal marnujac ulta

amazing out 3 c*****e decyzje oznaczaja lost na takim poziomie

Opublikowano

Panowie, ja mam takie przeczucie że jak TSM wyleci z zawodów, to Dyrus wyleci też drużyny ^^, jak myślicie?

Jarvan tyle razy, pchał się na kila, w erly fizz ładnie ogarł zeda 1vs1, jak myślicie ?

Ja bym stawiał, że Amazing poleci, ale znając życie zostaną w takim składzie jakim są.

Ps. Nami to chyba Siv HD, stwierdzam po juke flashu obok blue SSW. Kappa.

Opublikowano

tsm jest stabilnym zespolem ale odkad theoddone odszedl nie ma lidera, dyrus nie pokieruje bo z topa ma najmniejszy wplyw, bjerg to morderca i chlopak na najwiekszym poziomie, najwiekszy dobor championow, nie da sie go wykreslic z gry bez wzgledu na wszystko ale to jest 5v5 wild turttle gra swoje, stara sie jak moze ofc zdarzaja sie bledy ale on jest chyba najstabilniejszy punktem w druzynie bo nawet bez supporta potrafil ugrac #gleeb  lustboy ofc > gleeb ale dalej srednia polka supportowania

nie wiem czemu amazing, nie wiem. Jedynie Elise i Lee Sin potrafi grac. To sa champy  asujace do kazdego teamcompu, okej. Ale co z tego? Jego rotacja, spojrzenie an gre i umiejetnosc wykreowania jakiejkowleik dobrej presji na enemy sa rowne zeru. Jungla to postc która ma kierowac druzyna, to jest lier ktory ma najwiekszy wplyw na gre, kazda decyzja ktora jest zla odbija sie na calej grze, a amazing nie jest liderem, jest gównem.

powierzanie tak wanej roli jak jungla komus takiemu jak on to samobojstwo i teraz to sie uwydatnia bo maja przeciwnika nad ktorym musza pracowac,a  nie jak w na albo eune ze teamcomp sam wystarczy

Opublikowano

Niedługo Runda 3, ale i tak szanuje TSM, zed świetnie zagrał, fizz i Zed świetnie grali na midzie, ale jednak team work przesądził o winie SSW ^^

Ja bym stawiał, że Amazing poleci, ale znając życie zostaną w takim składzie jakim są.

Ps. Nami to chyba Siv HD, stwierdzam po juke flashu obok blue SSW. Kappa.

Nami Była najzabawniejsza w tym meczu <3

Amazing był również przewidywalny ^^

Szykujemy się na Rundę 3 <3

Na kogo tym razem stawiacie?

Czy tym razem TSM zepnie dupsko i wygra czy Korea znów wygra?

Opublikowano

Niedługo Runda 3, ale i tak szanuje TSM, zed świetnie zagrał, fizz i Zed świetnie grali na midzie, ale jednak team work przesądził o winie SSW ^^

Nami Była najzabawniejsza w tym meczu <3

Amazing był również przewidywalny ^^

Szykujemy się na Rundę 3 <3

Na kogo tym razem stawiacie?

Czy tym razem TSM zepnie dupsko i wygra czy Korea znów wygra?

Syndra pojdzie w ruch albo Xerath, jeśli znowu Zed to bjergsen popelnia blad, musza zmienic kompletnie teamcomp, w dodatku najwieksza presja na amazingu ktoru musi wykerowc gre, a zrobi to tylko lee ktory najpewniej bedzie zbanowany

generalnie jestem za tsm ale czarno to widze ssw to jest potega w c**j

Opublikowano

Ta seria nie bedzie nawet 2 godzin trwala :) Ciesze sie ze TSM przegra bo nie zasluguja na cwiercfinaly, Bjergsen tak ale reszta nie :)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Syndra pojdzie w ruch albo Xerath, jeśli znowu Zed to bjergsen popelnia blad, musza zmienic kompletnie teamcomp, w dodatku najwieksza presja na amazingu ktoru musi wykerowc gre, a zrobi to tylko lee ktory najpewniej bedzie zbanowany

generalnie jestem za tsm ale czarno to widze ssw to jest potega w c**j

Z tym lee sinem, to dobra sugestia jego zaleta jest silny erly i jego mobilność, no cóż za 45 sekund zaczyna się mecz! Każdy ma swoich faworytów, trzymajmy kciuki za swoje LEGENDY ! 

Pisac kto wygra i wasze opinie co do team worku danego gracza <3

Opublikowano

Z tym lee sinem, to dobra sugestia jego zaleta jest silny erly i jego mobilność, no cóż za 45 sekund zaczyna się mecz! Każdy ma swoich faworytów, trzymajmy kciuki za swojego LEGENDY ! 

teamwork danej druzyny nie gracza

botlane tristana janna albo thresh

mid - syndra/xerath

jungle - elise/lee/j4 - klasyk u amazinga

toplane to za c***a nie wiem moze rumble albo ryze

tsm

Opublikowano

Z tym lee sinem, to dobra sugestia jego zaleta jest silny erly i jego mobilność, no cóż za 45 sekund zaczyna się mecz! Każdy ma swoich faworytów, trzymajmy kciuki za swoje LEGENDY ! 

Nie chodzi oto ze ma silne early tylko oto ze Amazing tylko Lee umie grać i niczym innym :D

x

Opublikowano

Nie chodzi oto ze ma silne early tylko oto ze Amazing tylko Lee umie grać i niczym innym :D

Lee zbanowany, korea wykluczyła go <3

Warto zauważyć że podczas pickowania championów koreańcy śmiali się jakby wiedzieli co TSM picknie <3

Dość zabawne :#

teamwork danej druzyny nie gracza

botlane tristana janna albo thresh

mid - syndra/xerath

jungle - elise/lee/j4 - klasyk u amazinga

toplane to za c***a nie wiem moze rumble albo ryze

tsm

Zgadzam się z tobą, żle złożyłem zdanie ;)

J4 miałeś rację Amazing widzę że będzie próbował :#

@eDIT, 

TSM piękne 2 kile zabrali w erly <3

No cóż zobaczymy co się stanie! za chwilę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...