Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Video-Poradnik do Teemo by MuczaczosLive (Challenger Teemo S3 | 3.000 gier)

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

598761412286313748670.jpg

Witam, chciałbym was zaprosić do poradnika do Teemo, który stworzył Najlepszy Teemo na Świecie Sezonu 3 - @MuczaczosLive

Zagrał nim około 3000 gier oraz wbił nim Challengera na serwerze East oraz wysokie D1 na serwerze West.

Poradnik trwa ponad godzinę i jest w nim zawarte wszystko co powinniście o tej postaci wiedzieć w wersji HD 720p.

Link:

MuczaczosLive streamuje na HitBox.tv

.tv/MuczaczosLive

Jego najlepsze akcje Teemo możecie obejrzeć na jego kanale na YouTube

832961412286313748670.png

.com/MuczaczosLive

Aby być na bieżąco możecie dać Lubię To na FaceBooku :)

230781412286314748670.png

.com/MuczaczosLive

Miłe widziane również komentarze, uwagi czy sugestie odnośnie poradnika.

Był to pierwszy taki filmik Muczaczosa na YouTube.

Opublikowano

Poradnik chyba dla wszystkich graczy z bronze do golda.

Poradnik fajny oglądałem poczatek żeby się upewnić że dobrze sam robię, dobrze robiłem także reszty nie musiałem oglądać ^^

Ogólnie rzecz biorąc to dla nowych w lolu na pewno się przyda :D

Opublikowano

W sumie na moja prośbę wstawił ten materiał więc pytanie czy możemy z powrotem wrzucić do poradników ? :)

Mam nadzieję, że komuś się przyda, nowym jak i starym graczom (w czasie gry można się dowiedzieć paru ciekawych trików teemolem)

Opublikowano

W sumie na moja prośbę wstawił ten materiał więc pytanie czy możemy z powrotem wrzucić do poradników ? :)

Mam nadzieję, że komuś się przyda, nowym jak i starym graczom (w czasie gry można się dowiedzieć paru ciekawych trików teemolem)

Fajny poradniczek, ja bym go wrócił do działu "poradniki" nieźle ta riven za oorana, tylko co to za boby w teamie? Jaka to była dywizja? :v

647041416238306889721.png

Opublikowano

Żaden problem. ;)

//done

Opublikowano

fajnie się oglądało szkoda ze nie gra na bolu ; / 

ale dimejdż ładny wykręcił 

Opublikowano

Sam kiedyś grałem na SAC:R + PSTeemo + ezEvadee i musze powiedzieć że ora w c**j xD

Co do filmika obejrzę, jak będę miał czas.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Bardzo mi się podoba :) Rozegrałam chyba już 8 gier pod rząd teemosem i przyjemnie się gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...