Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuning

TheVenom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Chcę stuningować mojego PC :

Procesor: Core 2 Quad Q6600

Karta Graficzna: GeForce GT 610

3GB RAM

Płyta główna: ASRock G31M-S

Zasilacz: MUSTANG 450W

Budżet : 550 zł

Gry w które chciałbym pograć: Battlefield 3 , Battlefield 4 , Call Of Duty Ghost , Counter strike Global Offensive , Saints Row 4 , Saints Row The Third , Company of Heroes 2 , Crysis 2

Czekam na propozycje :D

Nope

Opublikowano

Może być też taka sytuacja że najpierw kupię kartę graficzną a dopiero za jakiś czas zasilacz więc proszę o podanie karty która wytrzyma 4 miesiące na moim zasilaczu ale spełniającą moje wymagania  xD

Nope

Opublikowano

proline.pl

Tam znajdziesz podzespoły

Zwieksz ram do 6gb

Wymien płyte główną i procek i podkręć grafike

Opublikowano

proline.plTam znajdziesz podzespołyZwieksz ram do 6gbWymien płyte główną i procek i podkręć grafike

Uważasz że mam podkręcić GeForce GT 610 ? ...

Czekam na jakieś konkretne propozycje.

Nope

Opublikowano

Do wymiany w pierwszej kolejności zasilacz, potem karta. W żadnym wypadku odwrotnie. Swoją drogą HD7870/R9 270 do Q6600 i to pewnie niekręconego? No dajcie spokój... Tutaj to HD7770/R7 250X maks, nic wyżej, a może i to się nudzić będzie.

Opublikowano

Do wymiany w pierwszej kolejności zasilacz, potem karta. W żadnym wypadku odwrotnie. Swoją drogą HD7870/R9 270 do Q6600 i to pewnie niekręconego? No dajcie spokój... Tutaj to HD7770/R7 250X maks, nic wyżej, a może i to się nudzić będzie.

Bez przesady, w grach siedzących na GPU albo wymagających 4 jajek e.g Battlefield będzie ok z kartami na poziomie 7850. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...