Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam trzy telefony do wyboru - pomóżcie .

Kavadro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż mam trzy telefony do wyboru:

-Samsung Galaxy Ace 4

-HTC Desire 310

-Samsung Galaxy Grand 2

Zależy mi na tym, aby szybko chodził, nie zacinał się i przede wszystkim żeby wszystkie gry się nie zacinały, to samo jeśli chodzi o przeglądarkę.

CZYLI JEDNYM SŁOWEM BARDZIEJ POTRZEBUJE DO GIER :) PAMIĘTAJCIE TYLKO TE 3 DO WYBORU MAM .

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Samsung Galaxy Grand 2. Ma lepszy aparat, baterię, lepszy i większy ekran oraz więcej ramu.

Ten telefon będzie się dobrze sprawdzał w grach? takich jak np. FIFA 15, Grand Theft Auto SA?

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Ten telefon będzie się dobrze sprawdzał w grach? takich jak np. FIFA 15, Grand Theft Auto SA?

No nie wiem jak oglądałem filmik to kolesiowi gta sa dobrze chodziło tylko przy słabej grafie, a z fifą nie powinno być tak źle. Pooglądaj sobie gameplaye na tym telefonie.

Opublikowano

Zły dział. Powinieneś napisać w Platformy Mobilne. Temat zostanie przeniesiony.

Nie masz innych do np. danego budżetu?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...