Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Wygasanie ekranu

AstantiN

Pytanie

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, że jak włączam komputer i jak dojdzie do włączania sytemu to z nie wiadomego powodu nic nie widać na monitorze,lecz gdy go wyłącze i włącze to widać obraz przez 2-3 sekundy i ciągle tak samo. A stało to się tak pobierałem mody do GTA pobrałem 3 sztuki 2 wypakowałem na pulpit i wsadziłem je do jednego folderu później jednak chciałem je rozdzielić i zrobiłem oddzielny folder na drugi modek i gdy go tam wsadziłem to od tego czasu tak jest. Prosze o pomoc :)

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to jednak wina monitora zepsuły się ledy odpowiedzialne za jasność. Zauważyłem to, że coś tam widać ale jest strasznie ciemny obraz na ekranie i praktycznie nic nie widać, nawet gdy się ustawia na full jasność jest tak samo :(. Pozostaje mi kupić nowy monitor albo stary oddać do naprawy co wyjdzie taniej ?

Opublikowano

Spróbowałem tak zrobić na monitorze i jest tak samo podejrzewam, że to wina monitora. Ma już swoje lata i ma prawo się zepsuć :P. Jutro okaże się czy to napewno tak :)

Opublikowano

Zapewne wina monitora, bo od pykania guzika jeszcze nikomu grafika się nie naprawiła na 3 sekundy. Podłącz kompa do innego monitora lub telewizora i sprawdź czy jest obraz.

Opublikowano

Jest to jednak wina monitora zepsuły się ledy odpowiedzialne za jasność. Zauważyłem to, że coś tam widać ale jest strasznie ciemny obraz na ekranie i praktycznie nic nie widać, nawet gdy się ustawia na full jasność jest tak samo :(. Pozostaje mi kupić nowy monitor albo stary oddać do naprawy co wyjdzie taniej ?

Kup Nowy :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...