Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2.com.pl [Dedyk] [4Fun]

BoskiHenio

Ankieta na temat nowego serwera.  

446 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby powstał serwer ProMT2 bez IS?

• Tak
      411
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wątpie że ten serwer będzie bez isa w końcu to serwer dla dzieci z grubym portfelem głodnych PVP i szybkiego wbijania lvla :)

Powodzenia może kiedyś ktoś tam zagra i będzie więcej niż 100 online :P

Pozdro 600 na rejonie :D

Pewnie znowu pod is :( Wątpie, że go nie będzie. Poczekamy zobaczymy.

Macie jasno napisane, że serwer będzie BEZ IS, więc w czym problem?

Co do tematu, to naprawdę warto zagrać na Pro, Silves i reszty serwerach MgcForum

Pozdrawiam ;)

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Macie jasno napisane, że serwer będzie BEZ IS, więc w czym problem?

Co do tematu, to naprawdę warto zagrać na Pro, Silves i reszty serwerach MgcForum

Pozdrawiam ;)

Gówno prawda zezolu, tylko na Pro się opłaca chociaż są lepsze serwery atm.

Opublikowano

Pewnie znowu pod is :( Wątpie, że go nie będzie. Poczekamy zobaczymy.

tak, na pewno serwer BEZ IS będzie znowu pod IS, naprawdę. :(

Opublikowano

może wrócę na niego?  :D  

zadawanie samemu sobie pytan swiadczy o niskim poziomie intelektu jesli nie jestes  w stanie sam sobie na nie odrazu odpowiedziec to nie marnuj czasu uzytkownikow tego forum co do serwera to tak gralem na nim kiedys lecz odgrzewanie tego co stare nie zawsze jest dobre serwer stoi kupe czasu i brak na nim jakiej kolwiek zabawy serwer zaczol upada a to co tera robi to jest ostatnie tchnienie tego serwera. Dziekuje za uwagę jesli ktos uwaza moją wypowiedz za durną to zgóry przepraszam za jego strate czasu poświęconą na przeczytanie tego postu. xD 

Opublikowano

może wrócę na niego?  :D  

zadawanie samemu sobie pytan swiadczy o niskim poziomie intelektu jesli nie jestes  w stanie sam sobie na nie odrazu odpowiedziec to nie marnuj czasu uzytkownikow tego forum co do serwera to tak gralem na nim kiedys lecz odgrzewanie tego co stare nie zawsze jest dobre serwer stoi kupe czasu i brak na nim jakiej kolwiek zabawy serwer zaczol upada a to co tera robi to jest ostatnie tchnienie tego serwera. Dziekuje za uwagę jesli ktos uwaza moją wypowiedz za durną to zgóry przepraszam za jego strate czasu poświęconą na przeczytanie tego postu. xD

O kur..zacznij to Ty się uczyć, bo razi mnie twoje pismo. 

Serwer fajny, grałem, polecam. 

Ile online w godzinach szczytu?

Opublikowano

Stare dobre ProMT2 ;) 

Polecam serdecznie,głównie z względu na Deco który naprawdę robi wiele żeby przywrócić sobie sławe. 

Pozdrawiam, Jodi!

Opublikowano

Ludzie spoko natomiast administracja bardzo nieodpowiedzialna i niekompetentna.

Na serwerze mało się dzieje. 

Jeżeli szukasz serwera, na którym chcesz spędzić dłuższą chwilę, serwer ten odradzam.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Mam pytanie, czemu strona serwera nie działa? Po wejściu pojawia się strona z czarnym tłem i napisem: "Wystapił błąd podczas połączenia się z serwerem,administrator został powiadomiony o tym."

Czy ten serwer w ogóle działa? ;___;

Opublikowano

Mam pytanie, czemu strona serwera nie działa? Po wejściu pojawia się strona z czarnym tłem i napisem: "Wystapił błąd podczas połączenia się z serwerem,administrator został powiadomiony o tym."

Czy ten serwer w ogóle działa? ;___;

Pewnie wina hostingu.

OVH ma ostatnio problemy, może to ma jakiś związek ^^. Wiadomo jak z tym s2?

tenor.gif

Opublikowano

czy tylko mi nie działa strona ?

12305514727105570066.gif

" Nie dyskutuj z debilami, najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a

potem pokona doświadczeniem. "

Opublikowano

No stronka teraz nie działa , ale prędzej (czyli w weekend) jak chciałem grać to nie mogłem się zarejestrować , cały czas błąd przy rejestracji -_-

Opublikowano

"Proszę nadać chmod 777 na folder cache lub jeśli nie istnieje stworzyć go! " 

Ktoś pomoże ? 

minionek_5956.png

Opublikowano

ProMT2 online, aby wszystko działało jak należy prosimy pobrać patcher i podmienić w kliencie:

http://promt2.com.pl/pobierz

Niestety nie możemy podać dokładnej daty startu serwera ProMT2 bez IS. Możemy jedynie zapewnić że będzie to niebawem.
Dziękujemy za oddane głosy w ankiecie.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

ProMT2 online, aby wszystko działało jak należy prosimy pobrać patcher i podmienić w kliencie:

http://promt2.com.pl/pobierz

Niestety nie możemy podać dokładnej daty startu serwera ProMT2 bez IS. Możemy jedynie zapewnić że będzie to niebawem.

Dziękujemy za oddane głosy w ankiecie.

Czyli będzie serwer Promt2 bez IS? Jestem ciekawa ile osób na nim zagra :P

Opublikowano

Powiem wam że server po 4 latach gry może się znudzić o promt2 bez isu słyszałem około rok temu a tu dalej nic szkoda bo kiedyś server był kozacki jakieś 2 lata temu może 3 ;-) 7.30 za reje a ile osób grało ;c no ale co zrobić będzie pro bez isu wrócą starzy Gracze a tak wątpię żeby ktoś ze starej ekipy wrócił oprócz tych co zostali ;c I pytanie do graczy dalej maja wyjeb w server że 0 eventów ?

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

@Zgredek78

Uwież mi że pare lat temu jak były abs 25% 20 to było z*********e nawet te 15 do Minosów - białek ale teraz to jest taka lipa że maskara te śmieszne Ogniste itp itd ... teraz słonko - srebro jest gówno warte ... demoniczne lecą jak głupie w av1 ... simki też juch ciula warte to nie wiem poco tam grać ;c brakuje tego żeby dodął drop Słonek i sreberek z czegoś wtedy by się pogrążył na całej Lini ale osobiście jak lubicie się pobawić no is to polecam wam wszystkim wibić porobić jakieś noł ies i się pobić ;-) 

Czekamy Czekamy Czekamy na No Is Olimp ! .

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

jak pobrac klienta calego bo kur*** nie mam pojecia albo jakis glupi program albo jakies patchery !!

nie mam innego metka na kompie chce pobrac calego klienta a kur** nie ma linku poda jakis dobry czlowiek !

download niedopradcowany !

6f1dcb68ed09a089.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...