Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi ?

LubiePlacki82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz kolejny problem.Gdy próbuje dołączyć do serwera pokazuje mi ze potrzebuje sterowników 13.12,a posiadam 13.9.Te 13.9 pobrałem przed chwilą z strony amd i pisało że są najnowasze. Moja karta to Amd radeon hd 4800 series.Co z tym zrobic ?

NonekPL.png

Opublikowano

Teraz kolejny problem.Gdy próbuje dołączyć do serwera pokazuje mi ze potrzebuje sterowników 13.12,a posiadam 13.9.Te 13.9 pobrałem przed chwilą z strony amd i pisało że są najnowasze. Moja karta to Amd radeon hd 4800 series.Co z tym zrobic ?

A może chodzi o to, że trzeba mieć do karty graf. określone sterowniki?

Opublikowano

A może chodzi o to, że trzeba mieć do karty graf. określone sterowniki?

To skąd pobrać te odpowiednie,Ja szukałem na stronie amd i tam mi te znalazło na moją karte

NonekPL.png

Opublikowano

a jak to zobaczyc ? (radeon od wczoraj i nie ogarniam)

U mnie jest tak PPM->Amd Catalyst Center/Graphics Properties->Zasilanie-> Przełączanie grafiki w aplikacjach. Potem dodaj tam proces bf4.exe i ustaw wysoka wydajność. Jak będę na laptopie, to dam screeny.

Opublikowano

A spróbuj w Origin ustawić aby BF4 był uruchamiany w trybie x86

Nadal nie można odpalić z paska start

U mnie jest tak PPM->Amd Catalyst Center/Graphics Properties->Zasilanie-> Przełączanie grafiki w aplikacjach. Potem dodaj tam proces bf4.exe i ustaw wysoka wydajność. Jak będę na laptopie, to dam screeny.

nie moge tego znalezc :<

NonekPL.png

Opublikowano

Nie rób double posta

Czyli kiedy działa poprawnie, a kiedy nie?, zależy od ilości graczy, mapy?

Nie wiem od czego zależy poprostu raz sie gra sama uruchamia a raz nie reaguje na nic

NonekPL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...