Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Interface logowania wybór postaci tworzenie postaci i loading w PSD (Edytowana praca Jemilo)

janko1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio edytowałem ostatnio interface który udostępnił Jemilo ale mi się już nie przyda oraz czyszcze kompa więc postanowiłem go upnąć (Jemilo dał zgode) (Logo jest do zmiany, dodałem na szybko by tylko pokazać gdzie pasuję :P )

SS'y

230781412258785819556.jpg

515951412258785819556.jpg

88proMW.jpg

240061412258786819556.jpg

Download

http://www.speedyshare.com/4gccm/gotowe-interface.rar

Skan

Nie posiadam własnego antywira by zrobić skan a plik jest za duży by zeskanować na virustotal więc jak ktoś jest chętny może zeskanować a ja dodam w temat.

Orginał

Nie mogę znaleźć orginalnego tematu z tym psd więc podam autora który stworzył orginał

http://www.mpcforum.pl/user/1126191-jemilo/

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Nawet ładne to ale lepsze to dla Tyri co było.

Widzę pare błędów w buttonach albo w grafice albo w kodowaniu. :> ale tak to git. Nawet dam plusa.

Opublikowano

Nawet ładne to ale lepsze to dla Tyri co było.

Widzę pare błędów w buttonach albo w grafice albo w kodowaniu. :> ale tak to git. Nawet dam plusa.

Dzięki :P raczej grafice bo to PSD więc łatwo można poprawić 

Opublikowano

Janek widze level up w grafice xD Co do tematu to jestem mile zaskoczony bo to podoba mi sie bardziej niż orginał... Łap like

Opublikowano

Janek widze level up w grafice xD Co do tematu to jestem mile zaskoczony bo to podoba mi sie bardziej niż orginał... Łap like

haha :P lv up.. zdaje ci się ;x ale dzięki ^^

Opublikowano

To jest zakodowane już?

Czy tylko PSD?

PSD

wszystko pieknie fajnie ;) lecz to wszystko to moje a ontylko to wykonal pozdrawaiam snoe.pl :)

zostało to umieszczone na mpc jako free psd więc zedytowałem troszke  :P

Opublikowano

Pytałeś o pozwolenie na przerabianie?

Jak widać nie czytasz co jest w temacie co nie>? przeczytaj jeszcze raz..

Opublikowano

Jak widać nie czytasz co jest w temacie co nie>? przeczytaj jeszcze raz..

Ale czy pytałeś mnie bo to psd oryginalne należy do mnie i zostało "nielegalnie udostępnione" :)

Opublikowano

Ale czy pytałeś mnie bo to psd oryginalne należy do mnie i zostało "nielegalnie udostępnione" :)

skoro byo na mpc udostpnione przez Jemilo jako free psd więc co tu mówić ?

Opublikowano

skoro byo na mpc udostpnione przez Jemilo jako free psd więc co tu mówić ?

To, że coś jest udostępnione za free nie oznacza, iż możesz to dowolnie edytować. Jemilo udostępnił to, by ludzie, którzy nie umieją grafiki mogli sobie to zakodować na swoim serwerze, a nie dla łebków, którzy na chama to ściągną, przerobią, a później ponownie wstawią na forum ciesząc się z niesłusznie nadanych lajków.

Opublikowano

To, że coś jest udostępnione za free nie oznacza, iż możesz to dowolnie edytować. Jemilo udostępnił to, by ludzie, którzy nie umieją grafiki mogli sobie to zakodować na swoim serwerze, a nie dla łebków, którzy na chama to ściągną, przerobią, a później ponownie wstawią na forum ciesząc się z niesłusznie nadanych lajków.

Skoro Jemilo to dodał.. I pozwolił mi to upnąć więc o czym ty do mnie gadasz? skoro on to dał i pozwolił mi to upnąć to chyba jasne że zgode dał -.- zresztą z tobą nie chce wdawać się w żadną rozmowe więc pa ;)

Opublikowano

To że ty do kradzionej grafiki ( rzekomo którą stworzyłaś wiadomo deviant i google) dopisujesz ze zabraniasz edytowania i udostępniania to nie znaczy że inni muszą być tacy żałośni jak ty.

Dodam też bo tym momencie straciłem jakiekolwiek dobre słowo o Tobie, że twój żałosny ból dupy który masz jak ktoś robi fajniejsze prace niż twoje mowa tu o (kurlz czy tam L&A nawet i zielsko ) oraz to że zaraz za tobą leci kupa gimbów dupolizów poprostu rozwala,ogarnij się dziewczyno jeśli uważasz się tak profesjonalnym grafikiem co robisz lub wypisujesz.

@ topic grafika fajna mieliśmy ja wykorzystać na naszym serwerze lecz kupiliśmy coś na specjalne zamówienie, polecam pobierać prezętuję sie ona naprawde ciekawie w porównaniu do reszty udostepnianego szajsu na to forum, gdzieś miałem zakodowany ten interface jeśli znajdę udostępnię wam.

Opublikowano

jeżeli ktoś coś udostępni za free i co najważniejsze nie wykuypi/zrobi sobie licencji jeden c**j. to nie ma prawa sobie nakładać praw autorskich, to tak jak z opatentowaniem jakiegos wynalazku, zeby sobie nalozyc prawo autorskie najpierw trzeba za to zaplacic, a na 100% ty tego nie zrobilas do swojej grafiki, takze gowno prawda z edycja, jezeli cos sie zedytuje z automatu jest nasze i tyle. czy Ci sie to podoba czy  nie( mi tez nie ;)) witamy w Polsce kraju zlodzieji i kretaczy.

@topic jak najbardziej ladnie to wyglada i nie sluchaj pieprzenia ludzi, ze nie miales prawa, bo skoro zedytowales juz jest Twoje :)

Opublikowano

jeżeli ktoś coś udostępni za free i co najważniejsze nie wykuypi/zrobi sobie licencji jeden c**j. to nie ma prawa sobie nakładać praw autorskich, to tak jak z opatentowaniem jakiegos wynalazku, zeby sobie nalozyc prawo autorskie najpierw trzeba za to zaplacic, a na 100% ty tego nie zrobilas do swojej grafiki, takze gowno prawda z edycja, jezeli cos sie zedytuje z automatu jest nasze i tyle. czy Ci sie to podoba czy  nie( mi tez nie ;)) witamy w Polsce kraju zlodzieji i kretaczy.

@topic jak najbardziej ladnie to wyglada i nie sluchaj pieprzenia ludzi, ze nie miales prawa, bo skoro zedytowales juz jest Twoje :)

Mylisz się. Nikt nie musi wykupywać sobie praw autorskich do swoich projektów/utworów, czy jakichkolwiek dzieł. To jest już przypisane automatycznie. Kiedyś, coś takiego jak prawo autorskie nie było znane. Tzn nie było czegoś takiego, jak licencje cc. Mimo to ludzie nadal muszą starać się o możliwość wykorzystania dzieł, bez naruszenia prawa, które mają nawet przeszło 20 lat. Nie pisz o czymś, o czym nie masz pojęcia.

1) "Jeśli nie ma notki o prawie autorskim, to dany utwór nie jest chroniony tym prawem."

Nieprawda. Moze w przeszlosci tak bylo, ale obecnie wiekszosc liczacych sie panstw przestrzega tzw. Konwencji Bernenskiej o Prawie Autorskim. Na przyklad w USA wszystkie przejawy oryginalnej i indywidualnej tworczosci, ktore powstaly po 1 kwietnia 1989, sa objete ochrona prawa autorskiego bez wzgledu na to, czy widnieje na nich odpowiednia notka czy nie. Ilekroc wiec ma sie do czynienia z jakimkolwiek przejawami indywidualnej dzialalnosci innych osob, to nalezy zalozyc, ze nie wolno ich powielac, chyba ze wie sie, ze jest inaczej. Sa oczywiscie stare dziela, ktore niezauwazenie utracily ochrone w ramach prawa autorskiego [tzw. dziela martwej reki], ale szczerze mowiac nawet w takich przypadkach nie warto ryzykowac, jesli sie nie wie na pewno.

To prawda, ze umieszczenie odpowiedniej notki wzmacnia ochrone, ostrzegajac ludzi i pozwalajac ewentualnie uzyskac w sadzie wieksze lub dodatkowe odszkodowanie, ale umieszczanie jej nie jest konieczne. Jesli jakis material wyglada na chroniony prawem autorskim, powinno sie zalozyc, ze jest on tym prawem rzeczywiscie chroniony. Ma to na przyklad zastosowanie do wszelkiego rodzaju ilustracji. Nie wolno wiec skanowac zdjec z czasopism i umieszczac ich w Sieci. Nie powinno sie rowniez publikowac w Sieci materialow nieznanego pochodzenia.

http://www.math.uni.wroc.pl/~admor/copymyths.pol.html

jak na moje, temat powinien zostać usunięty bo nie widzę tutaj wzmianki o zezwoleniu na wykorzystanie tego projektu.

To że ty do kradzionej grafiki ( rzekomo którą stworzyłaś wiadomo deviant i google) dopisujesz ze zabraniasz edytowania i udostępniania to nie znaczy że inni muszą być tacy żałośni jak ty.

Pokaz mi te rzekomo te ukradzione elementy. Mogę Ci już na starcie pokazać licencję na wszystkie moje materiały, łącznie z zakupionymi stylami, stockami, czy też zezwoleniami autorów na wykorzystywanie ich materiałów na wykorzystanie w moich projektach.

I o czym ty chrzanisz, że ja mam jakiś ból dupy o L&A, czy o zielsko? Zielska znam dość dobrze, pomagałam mu i w sumie nadal pomagam przy jego jednym wielkim projekcie, L&A nie znam, ale szanuje go i podziwiam jego prace, o czym zresztą napisałam w jego temacie. Znam wielu grafików z branży metin2 i jakoś osobiście nie mam z nich żadnych spin. Co więcej, nie raz pomagaliśmy sobie dzieląc się swoją wiedzą. Nie znasz mnie, więc proszę, nie oceniaj.

*bombworka znam, on mi pomaga, ja jemu pomagałam, robiłam dla niego logo i kilka innych drobnych grafik

*Jemilo znam, on mi pomagał, ja jemu pomagałam drobnymi radami, jak tylko zaczynał zabawę z layoutami

*zielska znam, on mi pomagał, ja mu pomagałam, zarówno w sprawach technicznych grafiki, jak oferowałam pomoc ze względu na jego portal, na którym wykonałam trochę roboty

*samborek, mój mistrz od niego i od jego tutków uczyłam się w sumie początków grafiki "rpg".

*Arisa nie znam, ale śledzę jej prace, nigdy nie napisałam o niej złego słowa, czy też o jej projektach, co więcej nie raz komentowałam je z zachwytem

*L&A nie znam, ale tak samo jak u Arisy śledzę jego projekty i podziwiam

Wy uważacie, że graficy żyją w świecie jakiejś wojny, "ja jestem lepszy, ty jesteś nic nie wart", a to jest nie prawda. "Gadamy" jednym językiem i mamy ze sobą dobre relacje. Przynajmniej z mojej strony.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Interfejs od Jemilo nawet ładny.

Dzięki :)

Wow, bardzo Solidna robota, ale nie dodawaj żadnych ptaszków, świetlików, motylków. Bo pamiętam, ze na Mortyriuszu strasznie Lagowało ;/

O jakie ptaszki motylki ci chodzi?;p jeżeli ci chodzi o te światełko na dole to jest dopasowane do tła więc nie bd lagować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...