Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki LariaMT2!

Savien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie jest twoje zdanie...

Takie jest zdanie ogółu co tam niby jest ? questy które pisał jakiś idiota ? 2013 rok i tablic nawet nie umie użyć dzisis k***a mac.

Opublikowano

Jeżeli chcecie z*******e pliki to mogę wykonać za (waluta) :D

Nie oczekujcie kosmosu od darmówek, jeżeli nie chcecie zaraz cofam temat i po sprawie ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Jeżeli chcecie z*******e pliki to mogę wykonać za (waluta) :D

Nie oczekujcie kosmosu od darmówek, jeżeli nie chcecie zaraz cofam temat i po sprawie ;)

chlopie, zeby sprzedawac cos za hajs musisz pokazac poziom i cos dawac od siebie, moja robota 10minutowa jest wiecej warta niz ten Twoj syf co tu dajesz

zeby zarabiac w tym interesie musisz sobie wyrobic renome, a wstawiajac cos takiego deklasujesz sam siebie...

Opublikowano

chlopie, zeby sprzedawac cos za hajs musisz pokazac poziom i cos dawac od siebie, moja robota 10minutowa jest wiecej warta niz ten Twoj syf co tu dajesz

zeby zarabiac w tym interesie musisz sobie wyrobic renome, a wstawiajac cos takiego deklasujesz sam siebie...

Nie interesują mnie opinie, spływa to po mnie ;)

Polska to jednak cebulowy kraj... udostępni ktoś coś za free to jeszcze narzekają, no oczywiście bo lepiej k***a samemu nikt nie zrobi ;)

@Join zapraszam, zrób coś od siebie i udostępnij, kieruje to do każdego kto ma jakieś ale ;) 

Dziękuję za uwagę.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Polska to jednak cebulowy kraj... udostępni ktoś coś za free to jeszcze narzekają, no oczywiście bo lepiej k***a samemu nikt nie zrobi ;)

@Join zapraszam, zrób coś od siebie i udostępnij, kieruje to do każdego kto ma jakieś ale ;)

Dziękuję za uwagę.

No właśnie zrobił ostatnio i udostępnił, także słaby, często przytaczany, argument.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Dziękuję za uwagę.

udostepnilem ostatnie pare swoich prac własnych w 100%. które 100-krotnie przewyzszaja cale Twoje sf

Opublikowano

udostepnilem ostatnie pare swoich prac własnych w 100%. które 100-krotnie przewyzszaja cale Twoje sf

Bądź z siebie dumny ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

@Join @xdpl2012

Nie ma co z nim dyskutować. Zobaczie na jego profil w znajomych ma zajebistego technika asfena to już nawet nie ma co z nim wchodzic w konwersacje bo wiadomo że to jakiś mega-zjeb.

+ te sf to syf który może by się przydał w 2008 roku.

Opublikowano

@Join @xdpl2012

Nie ma co z nim dyskutować. Zobaczie na jego profil w znajomych ma zajebistego technika asfena to już nawet nie ma co z nim wchodzic w konwersacje bo wiadomo że to jakiś mega-zjeb.

ja mam asfena na znaj,ych na fejsie, dodal mnie nawet nie wiem kiedy, pewnie widz z youtuba xD

Opublikowano

@Join @xdpl2012

ja mam asfena na znaj,ych na fejsie, dodal mnie nawet nie wiem kiedy, pewnie widz z youtuba xD

A ty masz innych znajomych i ja w to nie wnikam.. zachowujecie się jak typowa gimba.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Aż wstydz takie zwierze w znajomych trzymać xD

Savien nie pisz do mnie nie zostaniemy kolegami.

Opublikowano

Aż wstydz takie zwierze w znajomych trzymać xD

Savien nie pisz do mnie nie zostaniemy kolegami.

Gimbie, spytałem w czym masz problem. Zachowaj się chociaż na chwilę poważnie bo widzę że masz z tym duży problem.

r3ePj8E.png

Opublikowano

A ty masz innych znajomych i ja w to nie wnikam.. zachowujecie się jak typowa gimba.

Ty nadal nie rozumiesz że ludzie maja z ciebie tutaj beke ? Bo udostepniasz gowno na forum i jeszcze dajesz dopiski typu "No jak chcecie wiecej takiego syfu to dawajcie lajki"

Opublikowano

Ty nadal nie rozumiesz że ludzie maja z ciebie tutaj beke ? Bo udostepniasz gowno na forum i jeszcze dajesz dopiski typu "No jak chcecie wiecej takiego syfu to dawajcie lajki"

Na szczęście jest mało takiego jak ty :)

I to ja mam bekę z ciebie czy innych pachołków, którzy dużo gadają a mało robią ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Na szczęście jest mało takiego jak ty :)

I to ja mam bekę z ciebie czy innych pachołków, którzy dużo gadają a mało robią ;)

No może i mało robie ale hajsu mam dużo.

Opublikowano

No może i mało robie ale hajsu mam dużo.

Oj cebulaczku, może jeszcze zdjęcie wyślij jak dyszke palisz ;)

Albo skręcika zawiń herbatkę ;) Może lepiej nie bo ci jeszcze bardziej odpie*oli :)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Oj cebulaczku, może jeszcze zdjęcie wyślij jak dyszke palisz ;)

Albo skręcika zawiń herbatkę ;) Może lepiej nie bo ci jeszcze bardziej odpie*oli :)

Nie ma takiej potrzeby biedaku idź sprzedawać dalej swoje biedne sfki po 25 zł i się jaraj że masz na czitosy.

Opublikowano

Nie ma takiej potrzeby biedaku idź sprzedawać dalej swoje biedne sfki po 25 zł i się jaraj że masz na czitosy.

Skończyłem cebulaczku.

Stawiam kropeczkę (język polski się kłania).

Dobranoc i temacik cls.

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...