Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

madmanpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu jak chce zainstalowac 2moons po wybraniu dysku (z wolnym miejscem) w tym przypadku D

i folderu w ktorym ma byc zainstalowana gra po wcisnieciu ok mam cos tam i instaluj jak to biore kaze mi wybrac dysk z wolnym miejscem gdzie jest zaznaczone dysk (bez wolnego mniejsca) nie moge zmienic dysku na inny mimo chociarz nie wiem jakbym sie staral i innym slowy na tym konczy sie moja instalacja ;/

a wiec POMOCY

xJustMe.png

Opublikowano

tez spotkalem sie z tym problemem, mialem na dysku C okolo 500mb wolnego miejsca, zrobilem troche miejsca mialem na D z 7gb i na C okolo 4gb i moglem nirmalnie zainstalowac, mysle ze powodem tego jest potrzeba posiadania odpowiedniej ilosci miejsca na oby 2 dyskach tyle ile gra wazy, jesli to nie pomoze napisz jeszcze raz a przeinstaluje gre od nowa i sam popatrze ocb.

2006-2010

Opublikowano

tylko ja na dysku c mam 1 gb a na d 34 gb ;/ i nie moge na jednym dysku? przecierz zmiesci sie

xJustMe.png

Opublikowano

dysk na ktorym masz "WINDOWS" musi mieć 5gb wolnego, nie wiem czy tak jest z 2m Dek. ale z Silkiem itd. tak jest wiec warto sprobowac !

Opublikowano

niemozesz zainstalowac na d calej gry musisz rozdzielic przynajmiej na c musisz miec z 2gb (chyba ze jakos sie da na d calom gre)

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Mam Taki problem jak ty madmanpl ale nadal nierozumiem ja niemam mozliwosci dac aż tyle miejsca na dysku C a na D mam 80 Gb ... na C cale miejsce to 2GB tylko windows tam mam ... co dalej ?? pomocy !!

Opublikowano

temu zeby musiec zainstalowac ja potrzebowalem 3 gb wolnego na dysku C (po zakonczeniu instalacji okazuje sie ze niec mi prawie nie zajelo xD) a ty masz tylko 2GB calej pamieci dysku C z czego zajete jest okolo 1,5 gb

xJustMe.png

• Dodaj nową pozycję...