Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ciekawego prywatnego serwera metin2

tureko101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zaczne od tego,ze mam ochote zacząć grać na jakimś privku , szukam jakiegoś harda, coś w stylu Ravii czy balmory,coś zbliżonego do pla max lvl 105/120.. bez zadnych 6/7 i bez czegos w stylu jak wszedzie teraz jakies nowe wierzchowce pety bog wie co co daje przewage a dostepne tylko w IS. Na ravii gralbym nadal ale była dziewczyna okradła moje konto , a postac ladnie rozwinięta była,a nie mam jak się odrobić i już mi się w sumie nie chce ..  Więc serwer hard,najlepiej jakiś świeży żeby można było na topke wbić,a jak nie no to luz..  Graczy,tak zeby sklepiki na ch1 były , osobiście nie przepadam za tłumami osób. Oczywiście serwer musi być polski. Grałem na ravii,tayenie (ale nie podszedł)  oj grałem na privach,podsyłajcie nazwy serwerów z krótkim opisem,każdy zostanie nagrodzony jesli mi pomoze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...