Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dis Nervarien czy NightBlue

pr0woKatorr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poniweaz dis reprezetuje najlepszy poziom z nichw szystkich nie flejmuje oraz jest spokojny.

KM3hNqN.jpg

:ninja: :ninja: :ninja: :mellow: :mellow: :mellow: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Nightblue ma z tej wymienionej trójki prawdopodobnie największe doświadczenie oraz podchodzi do sprawy poważniej niż Dis czy Nervarien. A tak nawiasem to nie wiedziałem że Nervarien w ogóle jest junglerem... :)

Opublikowano

@레드-오션 Tak on jest junglerem bodajże mainuje vi lub udyra :)

Nie byłem po prostu pewien :) Wiadomo każdy gra na takiej pozycji na której lubi lub jest zmuszony grać. Przeważnie gdy już wchodziłem na stream Nervarien'a to grał na midzie, stąd moje obiekcje na temat jego głównej pozycji.

Opublikowano

Nightblue nie znam, aczkolwiek zapewne jest ogarnięty, skoro tyle opinii na + o nim. Ja osobiście uwielbiam Nervariena, nie rage'uje, nie flame'i, gra spokojnie, dobry jungler :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jezeli twierdzisz, ze  Dis jest dobrym junglerem to cos jest nie tak, to zwykla gruba swinia ktora mysli, ze jest dobra jak Fiflaren w cs go. Moj mozg poprostu nie potrafi ogarnac tego, jak taki zgaszony kip ma tyle wiary na streamie.

Opublikowano

Norbert Gierczak raczej nie, bo nie potrafi nawet nacisnąć na latarnie thresha jak spali ganka. Brudne dredy aka Neverwinter czy tam Nervarien jest ok, coś tam gra, a jak spierdoli to se jebnie placucha w czoła i powie "jestem idiotą" itd. Nb3 najlepszy z nich, jestem pewien, że dużo osób sporo się dzięki niemu nauczyło i wbiło lepsze dywizje.

Opublikowano

NightBlue :) oczywiście gra wszyskim w jungli i nie ogranicza się do jakiegoś " XINA/KHAZIXA" tylko totalnie wszystko kilka msc temu nawet akali w jungli .

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Norbert "Dis" Gierczak, dlaczego? Powodów jest tyle że ciężko je wymienić w jednym poście dlatego wypiszę te najważniejsze:

- jest bardzo przystojny

- uprawia sporty, wykonuje salta i tym podobne

- ma świetne podejście do gry, wszystko robi dla zabawy dlatego nie przejmuje się gdy ktoś źle zagra, nigdy nie używa wulgaryzmów ponieważ jest świadom tego że oglądają go bardzo młodzi ludzie

- toczy dzielną walkę z cziterami, z nieoficjalnych statystyk wiadomo że zbanował on ponad 4000 przywoływaczy

- jest dobrym raperem, mam nadzieję że nagra coś z quebo

- świetnie penetruje dżunglę, wygrywa walkę z każdym stworem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...