Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Oszuści - Ostrzeżenie dla użytkowników mpcforum i nie tylko!

Sortiqovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bylo kilka wersji tego, od roznych w ogole autorow, Tirex tez ma jakies gowno na swojej stronie.

Ja generalnie polecam korzystac z Linuxa, jakiejkolwiek dystrybucji. Zero problemow z jakimikolwiek wirusami, bo po prostu jadro Linuxa jak i jego ciagle slaba popularnosc w porownaniu do Windowsa skutecznie uniemozliwia niemal w 100% jakiekolwiek proby przejecia kontroli nad naszym komputerem etc etc. Dodatkowo zyskujemy bezpieczenstwo, Linux jest aktualnie najbezpieczniejszym systemem. :)

Wierny uzytkownik Ubuntu, ktory podobno nie jest prawdziwym Linuxem, ale i tak miazdzy kazdego Windowsa. ;)

Przecież Linux w tym przypadku nie byłby lepszy.

To nie Windows zawinił tylko użytkownik użyszkodnik.

Opublikowano

@.avaterys_ Nie dawno "siema siema co tam, wchodziiles na mojego ts'a itp a teraz "Podsumowując: obaj się leczcie, i KoMaR, i Blakezy, obaj siebie warci jesteście. :*"

Kilka osób przemówiło mi do rozsądku. Ja personalnie nic do Ciebie nie mam, nie znam Cię za dobrze, ale to, co robisz, to przesada.

Ty wiesz o czym mówię. Nie będę publicznie przytaczał, bo nic mi nie zrobiłeś (jeszcze), ale wiesz o czym mówię.

Opublikowano

Wlasnie nie kupujcie od KoMara tylko odemnie ja nikogo jeszcze nie oszukalem. 

To jeszcze wiekszy oszust :)

Tylko jego z*******y kolega "Gwardzista lub Multi" nikogo nie oszukuje jest PRO !!

pozdrawiam :)

Opublikowano

Włączenie menadżera zadań w rejestrze to pikuś. Zależy to też od tego czy jest blokada regedit.exe i innych funkcji. Wtedy ten kto ma program do zarządzania kompem np zaawansowane programy do zarządzania procesami czy rejestrem ten ma farta. Trzeba wiedzieć co się pobiera i klika i problemów nie ma. W każdym razie dobrze że informujesz o takim kliencie - wirusie. Oczywiście lajk leci.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Miło też jest na stronie TiREX,a

Chcieliście gildie za darmo to teraz macie <3

Pobiera ci jakieś gówno i po ponownym uruchomieniu komputera...

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Brak związku z działem oraz nie robimy nikomu antyreklam + autor ma perma. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...