Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie .... mam problem z metkiem z 2008 ... bardzo dobrze gra się na nim na privach ... ale nie stety usunąłem mi się przez przypadek instalka go z komputera ( czysta ) ... więc muszę ściągnąć nową ... lecz po ściągnięciu ... kaspersky znajduje mi : koñ trojañski Backdoor.Win32.Hackdoor.cg ... (co ten wirus powoduje ?) ... nie pozwolę sobie na wirusy na moim kompie a szczególnie to że zapisuje sie w plikach systemowych .... więc na jakich klientach mogę jeszcze grać ... proszę o doradzenie co zrobić z tym problemem ...

pozdrawiam

Opublikowano

Backdoory to tzw wirysy otwierające tylne furtki do systemu. Najlelpiej pobierz z oficjalnej strony. Polecam .

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Ja ci polecam pobrać z tej strony co podał UP i wylaczyc antywira, Kapersky tak ma ze czasem jest przewrazliwiony, jeszcze jak wlaczyles na full heurystykę. Jeśli nawet sa tam virusy to na pewno nie backdoory a wynika to ze względy na kod gry i wszystkich jej podaplikacji wchodzacy w jej skład. To tak samo jak np. w spolszczeniach niby sa viry ale nic nie robia.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

jak piszesz andrzej ... kasperski przewrażliwiony niestety... jak mi wir wgra się na kompa... caly czas otwarta jest zapora systemu windows bez mozliwosci zamkniecie...jedynie usniecie iwursa ( przy okazji metka 2008) pozwala na wlaczenie zapory...

Opublikowano

Polecam wszystkim Norton Internet Security 2010

Jest szybki, poprawnie wykrywa wszystkie zagrożenia, skanuje plik już podczas pobierania i zajmuje mu to malutko czasu, ma fają heurestyke, zadaje mało pytań, bardzo intuicyjny i prosty w obsłudze, sam się aktualizuje w tle i nie zamula przy tym neta i kompa. Zajmuje mi ok 10 MB pamięci! :). W ogóle najlepszy pakiet bezpieczeństwa jaki używałem a miałem ich w pizdu (żeby bardziej podkreślić słowo wiele). Można pobrać wersje na 60 dni jednak mogę załatwić kilka sztuk na 165 dni - to bardzo dużo. Zainteresowanych przenoszę na PW :D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Witajcie ... słyszałem też że można grać na privach dzieki klientowi ich ... wie ktoś może jak ....? za pomoc dam 5 i 5...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...