Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client + Ravia_mod S2

twardy21

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wina moja, czy hosta, że ściąga się wolno jak nigdy? 
Tj. 100kb/s max...       Nie wiem, czy inni też tak mają, ale z innymi plikami nie mam takiego problemu... :/

Opublikowano

Coś zle skopiowales pobrales te 3 paczki ? Jezeli tak to to tego glownego Ravia_mod wkladasz tampe 2 i zamieniasz i wszystko powinno dzialac :)

Opublikowano

po co wrzucac na hostingu z ktorych ledwo idzie ludzie 3h pobierania to 21 wiek, wrzcuc ktos to obowioazkowo na normlany hosting

Opublikowano

Totalny s**t. Nie działa. Przestał już działać bo ja mam "..." przy kanałach i bład podczas łaczenia z serverem. Na normalnym cliencie działa mi normalnie server. Pozdrawiam. 

Gówno nie działa. Japierdole c**j ci w dupe człowieku. Mama cie musi na prawdę nie kochać, a ojciec cie paskiem po twarzy bije. Weź się człowieku lecz, a nie jakiś przestarzały launcher wrzucasz, pobiera się półtorej godziny i gówno. Nie polecam. Temat do usunięcia. 

Pomogłem? Nie zapomnij dać lajka, to mnie bardzo motywuje ;)

Opublikowano

Witam cie gimbie nie wiedzialem ze tacy ludzie zawitaja na mpc forum wiem ze pewnie cie los skrzywdzil ze cie bili w domu ale nie musisz plakac w postach mam nadzieje ze szybko dostaniesz warna i skaczy sie twoja gadanina :)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...