Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GameMasterem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym złożyć ofertę pomocy przy serwerze prywatnym metin2. Chciałbym startować na posadę TGM/GM/SGM. Moje doświadczenie z metinem sięga około 5 lat gry i 2 lat bycia GM na różnych serwerach które upadały dość szybko. Posiadałem własny serwer, co prawda Hamachi ale dopięty na ostatni guzik. Znam wszystko komendy, jestem zaradczy i bezstronny. Pomagam graczom i całemu Teamowi. Jestem osobą pełnoletnią, w razie jakich kolwiek problemów finansowych jestem w stanie w najlepszy możliwy sposób wspomóc serwer i jakoś się dopłacać. Kontakt pod tematem, jak i zarówno na PW. Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Jak dla mnie podania odrzuca po samym wyglądzie, mało wiarygodne też Twoje informacje.

Osoby nie znam, więc nie ocenie. 

Ale nie polecam. Mało napisałeś i pierwszy raz Cię widzę.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jak dla mnie podania odrzuca po samym wyglądzie, mało wiarygodne też Twoje informacje.

Osoby nie znam, więc nie ocenie. 

Ale nie polecam. Mało napisałeś i pierwszy raz Cię widzę.

Każdego nowego użytkownika będziesz widzieć raz po dwa. Jak zwykle ocenianie ludzi po okładce (czyt. "podanie") Trzeba to napisze ładniejsze z grafikami etc. ale to ma tylko sprawić aby ludzie sprawdzili i napisali na PW, resztę opisuje tam dokładnie jeśli tego wymagają i chcą czytać/słuchać. :) mimo to dzięki za własne zdanie.

Opublikowano

Nie polecam, fakt nie znam typa, ale skoro tak "mizernie" ogłasza się to widać jak mu zależy i jak małe ma pojęcie o tej posadzie. Nakłamane w żywe oczy..

1. Skoro już od 2 lat jesteś GM, to czemu o Tobie nie słyszałem?

2. Skoro jesteś niby te 2 lata to pewnie na wielu byłeś jak sam napisałeś. Niech zgadnę, nie pamiętasz nazw? A może po prostu kłamiesz?

3. Granie w metina 2 doświadczenie w byciu administratorem to dwie różne elementy. Fakt trzeba znać coś metina, ale logiczne, że jeżeli ktoś się ubiega o takową posadę to gra w metina spory czas..

4. GM dopłacający się do serwera? To mi brzmi jak przekupywanie. Od tego są sponsorzy, a twoim zadaniem jest przede wszystkim dbanie, aby gracze nie uciekali z serwera.

Weź sobie to do serca i przestań pajacować, bo kłamstwo ma krótkie nogi i prędzej czy później się wyda i nie dość, że nikt CI nie da tej pierwszej szansy to na dodatek stracisz poparcie u kogokolwiek, a uwierz mi, że na MPC nie trudno o to..

Opublikowano

Nie polecam, fakt nie znam typa, ale skoro tak "mizernie" ogłasza się to widać jak mu zależy i jak małe ma pojęcie o tej posadzie. Nakłamane w żywe oczy..

1. Skoro już od 2 lat jesteś GM, to czemu o Tobie nie słyszałem?

2. Skoro jesteś niby te 2 lata to pewnie na wielu byłeś jak sam napisałeś. Niech zgadnę, nie pamiętasz nazw? A może po prostu kłamiesz?

3. Granie w metina 2 doświadczenie w byciu administratorem to dwie różne elementy. Fakt trzeba znać coś metina, ale logiczne, że jeżeli ktoś się ubiega o takową posadę to gra w metina spory czas..

4. GM dopłacający się do serwera? To mi brzmi jak przekupywanie. Od tego są sponsorzy, a twoim zadaniem jest przede wszystkim dbanie, aby gracze nie uciekali z serwera.

Weź sobie to do serca i przestań pajacować, bo kłamstwo ma krótkie nogi i prędzej czy później się wyda i nie dość, że nikt CI nie da tej pierwszej szansy to na dodatek stracisz poparcie u kogokolwiek, a uwierz mi, że na MPC nie trudno o to..

Miałem Tutora na Cavalosie, może słyszałeś. Granie w metina też doświadcza jakichś wrażeń w dziedzinie bycia TGM. Na dodatek prowadziłem własne serwery na Hamachi, o których raczej nie słyszałeś bo zbytnio nie rozgłaszałem ich.Widniały w kole max 50 osób głównie znajomi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...