Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciagle wylogowywanie z metina

TomekNowicki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z metinem. Wygląda to tak, że wróciłem do gry po kilku miesiącach i mam problem którego wcześniej nie było. Gdy gram tzn ruszam postacią, biję, biegam, stoję i włącząm skille itd wszystko jest ok, ale gdy stanę w miejscu i nie robie nic (0 poruszania się, 0 włączania skilli) to po 1-5 minutach mnie loga. Jest to dość denerwujące i nie wiem co mogłbym z tym zrobic. Dodam, że mam dobry komputer i nie najgorszy internet (30 MB według strony sprawdzającej prędkość choć w umowie mam mieć 100...). Wiem jeszcze, że internet się nie rozłączą w tym czasie więc raczej nie jest to jego wina. Czy ktoś może mi coś doradzić?

Opublikowano

Sprawdź w zaporze czy przypadkiem nie blokujesz połączenia internetowego.

Opublikowano

mysle ze to nie jest problem z niestabilnym laczem poniewaz kiedy gram postacia to jednak mnie nie loga a w chwili kiedy zostawie i wyjde z pokoju np po kawe to za kilka minut postac jest wylogowana. dodam jeszcze ze loga mnie w ten sposob ze postac stoi ale nic sie nie rusza i jest wylogowana ale tego nie widac. gry chce ruszyc postac to odrazu pokazuje sie wybor serwerow.

Opublikowano

Jest parę opcji podczas nie obecności klient metina często sie buguje (np czarny ekran itd) zobacz sobie program dxtory (zmieszanie fps pełno poradników o metinie), grasz na spatchowanym kliencie(często wywala jak nie masz spatchowanego) 

Opublikowano

program nie pomogł. ale ja nie mam lagów nawet na 6 kont jeżeli biegam kazdą z postaci i nimi "gram/ruszam". problem zaczyna sie gdy zostawie nieruchomo postac. metina mam zaktualizowanego/spatchowanego. jednak problem pojawił sie po ostatniej aktualizacji.

Opublikowano

To jest po prostu dziwne, zakładam że nie używasz czitów.

Może napisz do supportu, bo to dziwne zjawisko 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...