Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzywsanie itemów po śmierci w netherze?

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka uciekając przed pigmenami spadłem z dużej wysokości i się zabiłem w netherze, miejsce to nie miało żadnych cech szczególnych, a ja nie wiem jak odzyskać moje itemki, które prawdopodobnie wciąż tam leżą.Latałem po netherze na creativie, ale dalej nie mogłem ich znaleźć.Proszę o pomoc

Opublikowano

Jeżeli już długo tak latasz to już po itemkach, ale jak chcesz żeby w piekle przedmioty nie wypadały, to napisz w "/gamerule keepinventory false"   (Jeżeli napiszesz to w normalnym świecie to nadal w piekle przedmioty będą wypadać, w "Netherze" też trzeba tak napisać)

//EDIT 

Podacam moda Rei's Minimap

23903492a9.jpg

Blitz^^

Opublikowano

Raczej, już te itemki przepadły.. nie martw się miałem podobną sytuację :x żadne kombinowanie z przywracaniem systemu do czasu wcześniejszego nie da... 

Opublikowano

Jak wolisz survival na modach, to wgraj ReiMinimapę od Risugami. Jak dedniesz to będziesz miał zaznaczony Death point

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Opublikowano

Koleś po takim czasu itemki dawno znikneły. Życie. Możesz se je dać creativem skoro i tak go miałeś.

Spokojnie, czas jest, ponieważ zaraz po śmierci zrobiłem kopie świata i mogę ją co chwilę wgrywać.

Dobra, dzięki za pomoc, następnym razem postaram się bardziej uważać i wgram sb rei's minimap

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...