Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp bot - kamermod - Wywalanie

Volv3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem jak expie na bocie na kamermodzie- pelerynki i exp bot itp. to mnie wywala a czasami nie. Wlaczylem kompa i ok. godziny chodzil bot i 0 logow. Przychodze lognolem sie na inne ch i jak bije chwile to wywala. Mam tak czasami tez jak jest wykrywacz metkow/bossow i daje "go" zeby go bil, pobije chwile i wywala. O co chodzi ?

Opublikowano

1.Jaki to server. 2.Czytales instrukcje jak sie obchodzi z kamermodem,moze cos zle ustawiles.3.Moze administracja ma takie cos jak anty-kamermod i poprostu zablokywuje pewnie funkcje itp.4.Moze to nie wina camermoda tylko servera robia cos albo cos sie z pierniczylo. Licze na + w profilku   

Opublikowano

Mam wlaczone wszystkie oprocz oddawania expa do gildi/ Fish bot off/ metki,bossy off/ tylko szybki atak i wlaczony exp bot i tyle. A to mi sie zdarza czesto jak bije metka/bossa na tej funkcji co wyszukuje metki i bossy.

SERWER: TBD

edit: A jest jakas instrukcja jak sie obchodzic z kamermodem? :E

Opublikowano

szybkosc ataku 1,5 / chodzenia 2,0

edit: dalej mnie wywala jak nawet wylaczylem speed hacka. Wczesniej nawet speed hacku nie wywalalo jak expilem na expbocie ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...