Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8!

maciejson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu was informuję, że na pewno dużo osób z Was także posiada pirata a, że to jest strona o cheatach itp. prosiłbym o wyrozumiałość:)

Mianowicie - planuje kupić komputer składany za 2000zł. Każda część oddzielnie. Niestety zabrakło mi funduszy na nowego windowsa (posiadam windows 7 lecz chce przejść na nowszy)

I czy w Windowsie 8 piracie, będą dostępne aktualizację tak jak i na normalnej, kupowanej wersji? Bo doszły mnie słuchy, że dla posiadaczy windows 8 będzie darmowa aktualizacja do windowsa 9. Czy mając pirata, będę miał taką aktualizację?

Opublikowano

Serio, lepiej kup 8, ja tam jestem zadowolony z tego systemu, bardzo poprawia wydajność oraz jest bardziej przejrzysty interface.

Poza tym na pirackiej wersji 0 aktualizacji, a do działania 3/4 apek potrzebne są one :)

PS. Doszły mnie słuchy, że skype będzie dostępne tylko dla win9 i mają ogarnąć się trochę bardziej z RE, więc będzie ciężej zrobić cracka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...