Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PassioMT2 - Nowa prezentacja

Anyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem albo mi się zdaje albo na seiro tak jest.. Na każdym chujowym serwerze hamachi Anyo ma GM'a...

Ps. mam beke z typow którzy lecą na gotowcach wgl. nic nie zedytuja i obrazaja kazdego i hejtuja bo jacy to pro technicy xDDD

Odezwal sie ten co miał startować z serwerem i nie wystartowal :)

Opublikowano

@Perserga zGrami

nie rozumie cię wchodzisz do mnie w zapowiedz i hejtujesz że mało edytowane? a u ciebie na serwerze nie widzę nic a nic edytowanego więc nie wiem co chciałeś pokazać przez to że hejtami zaczniesz walić , tyle ode mnie Pozdrawiam ;)

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Lepiej wyglądałaby prezentacja z generatora niż to coś, rzygać się chce jak widzę coś takiego o.O

Serwer gotowiec, wkład administracji żaden, więc uważam, że został on postawiony dla jaj, a takie serwery trzymają się 3 dni maks. ;/  

Nie polecam.

Opublikowano

Lepiej wyglądałaby prezentacja z generatora niż to coś, rzygać się chce jak widzę coś takiego o.O

Serwer gotowiec, wkład administracji żaden, więc uważam, że został on postawiony dla jaj, a takie serwery trzymają się 3 dni maks. ;/  

Nie polecam.

@2Glitch2

Jeśli się nie podoba prezentacja, nie miej bólu dupy, i nie patrz się na nią. I co z tego że gotowiec? Praktycznie każdy serwer metina to gotowiec, więc gówno tutaj jest do gadania. Grałeś? Jeśli nie grałeś, to po c**j komentujesz..

Opublikowano

389218770_co_to_kurwa_jest.jpg

Gorszej prezki nie widziałem, z resztą prezka c*****a tak jak ten serwer. Nie zabieraj się za coś czego nie potarfisz..

Co za łeb daje gmy za taką prezke.

Uwierz mi, że na MPC pojawiło się o wiele więcej gorszych prezentacji i zapowiedzi. To jest serwer hamachi, więc cudów się nie spodziewaj. 

Co jak co, ale się popisałeś swoim słownictwem, nie powiem. Zapewne nawet nie wbiłeś na serwer, lecz ocena idzie z góry. W sumie, oglądałeś w ogóle prezentację?

PS Ten "łeb" to zapewne właściciel serwera, a dla osób, która tworzą coś i chcą się tym podzielić z innymi należy się szacunek. 

W sumie, krytyka poleciała, to czekać teraz na Twój wspaniały serwer, które zapewne będzie "przeciwieństwem" tego...

Jeśli psuje reputacje itp to sorki, ale z chęci robię prezke i dodaje belki żeby ładniej wyglądała, chyba że nie widzicie ;x

Jutro prezentacja będzie dokończona

Ja mogę zawsze odejść .. Ankiete zrobić i po problemie, pasuje?

Propo. Fajna sygna z cooltexta

Więcej wiary w siebie! Zawsze znajdą się ludzie, którym życie szczęścia nie dało i muszą sprawić przykrość innym. 

"Liczą się chęci", choć wydaje się, że chęci do sukcesu nie wystarczą, ale jeżeli w coś wkłada się serce i swój max umiejętności, to mimo wszystko będzie to najlepsze.

Serwer na tle inny się znacznie nie wyróżnia, lecz jest przemyślany pod kilkoma względami. Od czegoś się zaczyna, a takie serwery są teraz bardzo popularne (no a może po prostu ludzie już się przyzwyczaili), ale fakt jest takie, że serwer powstał dla dość ciekawej zabawy. Szału nie robi, ale można wpaść żeby się pobawić.

PS Niestety belki nie są w klimat Metin'a, ale zawsze dodadzą jakiejś "piękności".

Życzę powodzenia i pozdrawiam. 

Opublikowano

@Perserga zGrami

nie rozumie cię wchodzisz do mnie w zapowiedz i hejtujesz że mało edytowane? a u ciebie na serwerze nie widzę nic a nic edytowanego więc nie wiem co chciałeś pokazać przez to że hejtami zaczniesz walić , tyle ode mnie Pozdrawiam ;)

Jak bym miał dostęp do bazy to bym zmienił :D

Opublikowano

Jak bym miał dostęp do bazy to bym zmienił :D

Najwidoczniej za mało ci ufają albo nie potrafisz nic zrobić tylko hejtowac, zrób swój serwer zobaczymy na co Cię stać

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Powiem tak Serwer gotowiec derin mało edytowane taki serwer to ja mogę w jeden dzień zrobić mam pytanie co zostało edytowane ? albo dodane ?

Opublikowano

Nie spodziewałem się po was takiego słabego serwera .. No cóż ..

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Nie spodziewałem się po was takiego słabego serwera .. No cóż ..

Idz zrób własny, a nie hejtujesz..

Zrobić zrobiłbym, ale bym go nie postawił, bo kompa do tego nie mam :(

Na pw się kłócić

@Elosik 

Server jest duzo edytowany jest dodany exp/drop/drop sztabek itp wymiana perelek za eq uniwarsalne :D trzeba ulepszac itp jak bylem ostatnio na serverze bardzo mi sie z podobal ;] 

Dzięki za dobrą opinie ^.^

Powiem tak Serwer gotowiec derin mało edytowane taki serwer to ja mogę w jeden dzień zrobić mam pytanie co zostało edytowane ? albo dodane ?

Również na gotowcu jechałeś więc nic do gadania nie masz ;>

Najwidoczniej za mało ci ufają albo nie potrafisz nic zrobić tylko hejtowac, zrób swój serwer zobaczymy na co Cię stać

Kłótnie na PW

Uwierz mi, że na MPC pojawiło się o wiele więcej gorszych prezentacji i zapowiedzi. To jest serwer hamachi, więc cudów się nie spodziewaj. 

Co jak co, ale się popisałeś swoim słownictwem, nie powiem. Zapewne nawet nie wbiłeś na serwer, lecz ocena idzie z góry. W sumie, oglądałeś w ogóle prezentację?

PS Ten "łeb" to zapewne właściciel serwera, a dla osób, która tworzą coś i chcą się tym podzielić z innymi należy się szacunek. 

W sumie, krytyka poleciała, to czekać teraz na Twój wspaniały serwer, które zapewne będzie "przeciwieństwem" tego...

Więcej wiary w siebie! Zawsze znajdą się ludzie, którym życie szczęścia nie dało i muszą sprawić przykrość innym. 

"Liczą się chęci", choć wydaje się, że chęci do sukcesu nie wystarczą, ale jeżeli w coś wkłada się serce i swój max umiejętności, to mimo wszystko będzie to najlepsze.

Serwer na tle inny się znacznie nie wyróżnia, lecz jest przemyślany pod kilkoma względami. Od czegoś się zaczyna, a takie serwery są teraz bardzo popularne (no a może po prostu ludzie już się przyzwyczaili), ale fakt jest takie, że serwer powstał dla dość ciekawej zabawy. Szału nie robi, ale można wpaść żeby się pobawić.

PS Niestety belki nie są w klimat Metin'a, ale zawsze dodadzą jakiejś "piękności".

Również dzięki d;

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Wzruszyłem się ... Dla osób, które coś tworzą i chcą się z tym dzielić trzeba mieć szacunek powiadasz? A jeśli zrobię np. kupę i przyniosę Ci ją pod nos to będziesz miał wtedy do mnie szacunek? Jeśli coś tworzysz i chcesz żeby trafiło do większej ilości odbiorców to musi się takowa rzecz czymś wyróżniać, bo coś gównianego szybko ginie pośród innych syfów. Na szacunek trzeba sobie zapracować, a nie odwalić takiego gotowca i liczyć na poklask.

Na serwer nie wbijam, bo nie ma nic co zachęciło mnie do gry. Piszecie tu, że mam nie patrzeć na prezentację, tak? Prezentacja jak sama nazwa wskazuje ma zaprezentować serwer. W takim razie ja się pytam po ch*j w ogóle dodawać tą prezkę, jeśli mamy nie zwracać na nią uwagi ??? Zaprzeczacie rzeczom oczywistym, przez co wasze wypowiedzi są pozbawione sensu. Jak tu grać na serwerze z administracją, która nie myśli logicznie? Taki człowiek jest nieobliczalny, więc ja nawet nie spróbuje wspólnej zabawy z takowymi na serwerze, gdyż może się to źle skończyć.

Serwera dalej nie polecam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wzruszyłem się ... Dla osób, które coś tworzą i chcą się z tym dzielić trzeba mieć szacunek powiadasz? A jeśli zrobię np. kupę i przyniosę Ci ją pod nos to będziesz miał wtedy do mnie szacunek? Jeśli coś tworzysz i chcesz żeby trafiło do większej ilości odbiorców to musi się takowa rzecz czymś wyróżniać, bo coś gównianego szybko ginie pośród innych syfów. Na szacunek trzeba sobie zapracować, a nie odwalić takiego gotowca i liczyć na poklask.

Na serwer nie wbijam, bo nie ma nic co zachęciło mnie do gry. Piszecie tu, że mam nie patrzeć na prezentację, tak? Prezentacja jak sama nazwa wskazuje ma zaprezentować serwer. W takim razie ja się pytam po ch*j w ogóle dodawać tą prezkę, jeśli mamy nie zwracać na nią uwagi ??? Zaprzeczacie rzeczom oczywistym, przez co wasze wypowiedzi są pozbawione sensu. Jak tu grać na serwerze z administracją, która nie myśli logicznie? Taki człowiek jest nieobliczalny, więc ja nawet nie spróbuje wspólnej zabawy z takowymi na serwerze, gdyż może się to źle skończyć.

Serwera dalej nie polecam.

Pozdrawiam.

Nie musisz polecać serwera. My i tak prowadzimy serwer do przodu ciągle :)

Opublikowano

Perserga w teamie... Nie warto grać dlatego, że ten pan na niczym się nie zna. Z tego co wiem i z tego co sam doznałem wiem, że Perserga to p********y złamas, który leci na pieniądze...

Z taki człowiekiem nie warto pracować ani rozmawiać.

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Perserga w teamie... Nie warto grać dlatego, że ten pan na niczym się nie zna. Z tego co wiem i z tego co sam doznałem wiem, że Perserga to p********y złamas, który leci na pieniądze...

Z taki człowiekiem nie warto pracować ani rozmawiać.

Kolego może zacznijmy od tego skąd wiesz co ja potrafie i nie? Proszę mnie też nie obrażać, ponieważ nie znamy się nawet. Z serwera nie mam pieniędzy robię to z pasji (na serwerach hamachi nie ma się hajsu, ale będziemy może pracowali też na dedykowanym serwerze). Jeżeli chcesz o czymś porozmawiać zapraszam za pare dni na ts3 i sobie wytłumaczymy co Cię kuje. Jeżeli lecę na kase oraz na niczym się nie znam proszę o dowód !

Opublikowano

Kolego może zacznijmy od tego skąd wiesz co ja potrafie i nie? Proszę mnie też nie obrażać, ponieważ nie znamy się nawet. Z serwera nie mam pieniędzy robię to z pasji (na serwerach hamachi nie ma się hajsu, ale będziemy może pracowali też na dedykowanym serwerze). Jeżeli chcesz o czymś porozmawiać zapraszam za pare dni na ts3 i sobie wytłumaczymy co Cię kuje. Jeżeli lecę na kase oraz na niczym się nie znam proszę o dowód !

Po prostu jest zazdrosny o serwer, bo sam nie umie takiego zrobić

Opublikowano

Po pierwsze znamy się ale nie wiesz kim jestem :) Wiem, że lecisz na hajs jak nie mało kto :) Dowody: http://scr.hu/1uce/s3hpr http://scr.hu/1uce/7brcv Jak masz zamiar postawić dedyka to odradzam bo wyjdzie pewnie jedno wielkie gówno.

Po prostu jest zazdrosny o serwer, bo sam nie umie takiego zrobić

Nie jestem zazdrosny. Ale masz racje. Takie gówna nigdy nie postawie :)

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Po pierwsze znamy się ale nie wiesz kim jestem :) Wiem, że lecisz na hajs jak nie mało kto :) Dowody: http://scr.hu/1uce/s3hpr http://scr.hu/1uce/7brcv Jak masz zamiar postawić dedyka to odradzam bo wyjdzie pewnie jedno wielkie gówno.

Nie jestem zazdrosny. Ale masz racje. Takie gówna nigdy nie postawie :)

No tak lece na hajs którego nie biorę. Jak już nagrywam odcinki to za sm. Wiem kim jestem chciałeś zabłysnąc ssem starym z wakacjii jeszcze.  Panie Bretarze idź szukaj kogoś innego do reklamowania kogoś ts. To, że napisałem, że zareklamuje za złotówki ( i tak bym nie zareklamował) to nie znaczy, że lece na hajs. ss rozmowy dla niedowiarków : http://screenshooter.net/100254782/pwkjjrv nie udało Ci się zostać anonimowym :/ Nie znam Cię bo gadaliśmy 1 raz. Specjalnie dla Ciebie szukałem rozmowy aż 10 minut szukałem. Teraz się zamknij i jak możesz to już nie pisz bo chciałeś mi zaszkodzić i mieć tą "anonimowość", lecz tego Ci się nie udało. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...