Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PassioMT2 - Nowa prezentacja

Anyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mvhklg.png

mvi9fs.png

Procesor: Intel Core i7

Ram: 4 GB

Łącze:30MB/s

w9efpy.png

REJESTRACJA

25.89.180.9/rejestracja.php

CLIENT:

https://mega.co.nz/#!qRwyDZpS!dvf75nG6zyznk_dSq74Qf2iJKcZsGODpsG8pRtWcphs

LAUNCHER

http://www68.zippyshare.com/v/82054046/file.html

SKANY:

GRAMY W:

Flag_blue.png

(       JINNO       )

BONUSY

post-1223467-0-63030700-1411912384.png

2vcun7q.png

post-1149454-0-55327500-1412091969.jpg

post-1149454-0-00145500-1412091991.jpg

post-1149454-0-32935800-1412092018.jpg

post-1149454-0-04282200-1412092061.jpg

2iia2jo.png

|-Podstawowe EQ+9-|

|-Koń 21lev-|

206c0mf.png

2jc7s0n.png203wol.pngbhar2u.png30sfse1.png

2m677uh.jpg

pombs.png

2gw71hz.jpg

PassioMt2

PassioMt2-1

ITD

Hasło:123

24qtn3o.jpg

[HT]PanGlod

[HA]Kashido

[GM]Perserga

[TGM]Lea

JEŚLI COŚ JEST NIE DOPISANE TO PISAĆ, WTEDY DODAM

20fz5gy.jpg

post-1223467-0-28790500-1411913257.png

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta prezka ... Wcześniejsza była 100 razy lepsza. Pewnie dostane warna za tę wypowiedź ale jebie mnie to ;). P.S. Kto normalny daje GM'a za tak chujową prezkę?!

Opublikowano

389218770_co_to_kurwa_jest.jpg

Gorszej prezki nie widziałem, z resztą prezka c*****a tak jak ten serwer. Nie zabieraj się za coś czego nie potarfisz..

Co za łeb daje gmy za taką prezke.

Po co hamakowi lepsza prezentacja? :)

Opublikowano

Jakbyś widział jest więcej opisane, ale jak ślepy to nie moja wina ..

P

rezka będzie poprawiana, a ja się uczę. Jak coś podeślij lepszą grafike to dodam a nie spinasz dupe. Nie podoba się? Wyjdź ;x

Nie wiesz za co mam GM także również się nie wypowiadaj bo nie tylko za to ale jak jesteś cepem to również nie moja wina...

<3

Opublikowano

Po co hamakowi lepsza prezentacja? :)

Uwierz mi, że jakby była lepsza to by przyciągnęła więcej graczy, a ta ich bardziej odstrasza niż przyciąga..

@ top

Wywal chociaż te tło z tych napisów, bo wygląda to okropnie..

Opublikowano

Jakbyś widział jest więcej opisane, ale jak ślepy to nie moja wina ..

P

rezka będzie poprawiana, a ja się uczę. Jak coś podeślij lepszą grafike to dodam a nie spinasz dupe. Nie podoba się? Wyjdź ;x

Nie wiesz za co mam GM także również się nie wypowiadaj bo nie tylko za to ale jak jesteś cepem to również nie moja wina...

Czego ty się uczysz używając generatorów z googla? :D To żadna nauka tylko zwykła zasada kopiuj wklej. 

Po co jakies postacie do ramek, wystarczy dobrze wyciac, usunac tlo z napisu czcionka z 14-16 starczy, wyśrodkować i już jakos wyglada...

Zdecydowanie tamta prezka była ladniejsza.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

serwer fajny ale szkoda że już off bo nawet nie zdążyłem dzisiaj wbić ^^

zablokowane są już komendy które wywalają channel ?

Opublikowano

389218770_co_to_kurwa_jest.jpg

Gorszej prezki nie widziałem, z resztą prezka c*****a tak jak ten serwer. Nie zabieraj się za coś czego nie potarfisz..

Co za łeb daje gmy za taką prezke.

Dla Twej informacjii nie dostała GM tylko TGM i nie ma dostępu do bazy danych.

Opublikowano

Jeśli psuje reputacje itp to sorki, ale z chęci robię prezke i dodaje belki żeby ładniej wyglądała, chyba że nie widzicie ;x

Jutro prezentacja będzie dokończona

Ale po co tyle tych GM'ow ? Naprawde TGM za takie coś ? Tego nawet prezka nie mozna nazwać ... Lepsze robie w Paincie ... Co do serwera byście mogli dodać kostiumy i usunac te bronie specjalne ;x

Ja mogę zawsze odejść .. Ankiete zrobić i po problemie, pasuje?

Propo. Fajna sygna z cooltexta

<3

Opublikowano

Ale po co tyle tych GM'ow ? Naprawde TGM za takie coś ? Tego nawet prezka nie mozna nazwać ... Lepsze robie w Paincie ... Co do serwera byście mogli dodać kostiumy i usunac te bronie specjalne ;x

mr76n6.png
Opublikowano

Ehh znowu Ty? Chodź pogadamy na TS a nie na mpc się modlisz. Oczywiście nie teraz bo brak mikro kiedy załatwie :)

Zapraszasz na tsa, a później piszesz że nie teraz bo mikro nie masz.. To kiedy ty je załatwisz? Jak wasz team mutacje skończy?

Opublikowano

no nie ma co WGL tej prezentacji opisywać głębiej jak i tego gotowego serwera to już dzisiaj 2 taki serwer z taką prezentacją z tego widziałem jakiś plagiat :P ile zamierzasz mieć ludzi na starcie ?

PS. Fajne te nowe belki na mpc :D

Opublikowano

no nie ma co WGL tej prezentacji opisywać głębiej jak i tego gotowego serwera to już dzisiaj 2 taki serwer z taką prezentacją z tego widziałem jakiś plagiat :P ile zamierzasz mieć ludzi na starcie ?

PS. Fajne te nowe belki na mpc :D

Wkońcu ktoś docenił ^.^/Serwer jest on-line cały czas także zapraszamy ja narazie kombinuje dalej nad prezentacją

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...