Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs] Seria konkursów w dziale Unturned !

Emo2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Biorę udział w losowaniu

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Biorę udział w losowaniu

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Kategoria I:

Jesteś fanem/fanką DayZ, ale chciałbyś/chciałabyś zobaczyć ją w nieco zabawniejszej formie graficznej? W takim razie Unturned to gra dla Ciebie! Przetrwaj apokalipsę kwadratowych zombie sam(a) lub ze znajomymi i przeżyj niezapomniane wrażenia!

Kategoria IV:

Tęcza :D

Czas tworzenia pracy - Około 3h (wiem, wy byście zrobili to 100 razy lepiej i szybciej, ale z powodu iż moje obeznanie z programami do rysowania jest zerowe wyszło jak wyszło...)

Używany program - Paint

Krótki opis:

Sam rysunek miał przedstawiać dziecko, które jako broń używa loda na patyku (który wygląda jak lizak, więc możemy też go tak nazwać...). Co prawda nie wyszło to jakoś specjalnie, ale i tak jestem z tego zadowolony w jakimś stopniu. Warto też dodać, że takie fragmenty jak wypełnienia w koszulce były robione za pomocą narzędzia "AirBrush" w paint tools sai, więc nie jest to rysunek wykonany za pomocą "wypełnij kolorem" w paint'cie.

957251413376033904952.jpg

Jeżeli obrazek nie działa:

http://imgur.pl/i/00011/32zegre46o5s.jpg

Kategoria V:

Biorę udział w losowaniu

Opublikowano

I.

Lubisz gry przygodowe z dreszczykiem emocji ? Unturned zapewni Ci świetną zabawę na długie godziny, zwiedzaj nowe tereny i uważaj na Zombie, które czekają właśnie na Ciebie!

III:

post-557759-0-93555200-1413409176_thumb.jpg

post-557759-0-92757900-1413409184.jpg

post-557759-0-76548200-1413409203_thumb.jpg

IV.

post-557759-0-58980600-1413409046.png 

V:

Biorę udział w losowaniu 

bez reklam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...