Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10 - dyskusja

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj serwis gazeta.pl opublikował następującego newsa:

Jutro Microsoft organizuje ważną konferencję, na której ma zaprezentować następcę Windows 8. Przez kilka miesięcy dowiedzieliśmy się na temat nowego systemu wielu ciekawych rzeczy. Jednak informacje, które wyciekły do mediów w weekend są naprawdę gorące.

To tylko początek, tu link do całego newsa:

http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,16720183,Wszystko__co_wiemy_o_Windows_9__Threshold__dzien_przed.html

Zawiera kilka interesujących filmików, co jest jedną z ważniejszych rzeczy? W Windows 9 ma zostać przywrócone Menu Start! ;)

Więcej informacji macie na stronie gazeta.pl, z mojej strony mogę jeszcze powiedzieć, że ze zniecierpliwieniem czekam na więcej szczegółów. Na pewno będę aktualizował do W9 od razu jak wyjdzie ;)

Zapraszam do dyskutowania, pozdrawiam ;)

Opublikowano

Mam Windowsa 8.1 jak rzeczywiście aktualizacja będzie darmowa to czemu nie. Jak narazię zapowiada się okej.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Od jakiegoś czasu krążą plotki że aktualizacja do W9 dla osób z W8 i W8.1 ma być darmowa. ;-) Ciekawe, ciekawe. :-)

Plotki są potwierdzone,

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

w sumie temat można podsumować całkowicie, Windows 9 będzie niby nowym systemem ale opartym głownie na Windows 8 i można go traktować spokojnie jako aktualizację z nowymi funkcjami

bardziej rozwojowym i innowacyjny ma być Windows 10 na którego już dziś stawia Microsoft , w wersjach praktycznie na każdą platformę sprzętową

1412097142464900.jpg

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Cytat z chip.pl:

"jego nazwa to Windows 10... (i tu świat oniemiał)."  :D

Najważniejsze:

wróciło menu start!

Ciekawe zagranie z tą "dziesiątką", jak wy sądzicie?

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

A tak czy siak stare programy nie rusza ; ) zaluje ze nie bede mial dx12 na w7 ale moze do tego 2016 kiedy wyjdzie z bety zmieni sie system.

Dali menu start ujebali kafelki ale pod macha zmian 0 wiec osoby ktore posiadaja w8 updejt jest oplacalny jednakze w7 aktualnie stabilniejszy wg. Mnie.

graphic.png
Opublikowano

A tak czy siak stare programy nie rusza ; ) zaluje ze nie bede mial dx12 na w7 ale moze do tego 2016 kiedy wyjdzie z bety zmieni sie system.

Dali menu start ujebali kafelki ale pod macha zmian 0 wiec osoby ktore posiadaja w8 updejt jest oplacalny jednakze w7 aktualnie stabilniejszy wg. Mnie.

A na jakiej podstawie mówisz, że w7 jest stablilniejszy? ;) I pod jakim względem?

Opublikowano

Wracając dziś do domu w radiu gadali, że udapty z w7 i w8 na w10 będzie kosztować 30$, więc kto wie ile jest w tym prawdy, zapewne sam Microsoft nie wie co będzie z tym robić...

Opublikowano

A na jakiej podstawie mówisz, że w7 jest stablilniejszy? ;) I pod jakim względem?

Ppd samym wzgledem gier jak i programow.

Na w8 cleo jak i camhack'a do sanpa odpalic nie dalo rady + mialem problemy z ramem ze po paru godz. Uzytkowania mialem caly ram zapeniony i komputer sie freezowal. Chociaz tutaj domyslam sie co jest winowajca.

Aktualnie na w7 nie dziala mi jedynie 1 program od MS mianowicie visual studio ktore potrzebuje do szkoly. Ale to juz wina aktywatora i pirata. Moj ssd ktory nadaje sie co najwyzej na smietnik nie radzi sobie kompletnie z w8 jak mowilem bledy z ramem i bardzo czeste freezy ktore nie powinny wystelowac.

Chociaz w7 pobiera wiecej ramu to dla mnie spelnia ono swoje zadanie.

Co smieszne ssd ma okolo 5 miesiecy a wg. Programu od supportu juz zabralem mu 15% zycia. Hah!

graphic.png
Opublikowano

Ppd samym wzgledem gier jak i programow.

Na w8 cleo jak i camhack'a do sanpa odpalic nie dalo rady + mialem problemy z ramem ze po paru godz. Uzytkowania mialem caly ram zapeniony i komputer sie freezowal. Chociaz tutaj domyslam sie co jest winowajca.

Aktualnie na w7 nie dziala mi jedynie 1 program od MS mianowicie visual studio ktore potrzebuje do szkoly. Ale to juz wina aktywatora i pirata. Moj ssd ktory nadaje sie co najwyzej na smietnik nie radzi sobie kompletnie z w8 jak mowilem bledy z ramem i bardzo czeste freezy ktore nie powinny wystelowac.

Chociaz w7 pobiera wiecej ramu to dla mnie spelnia ono swoje zadanie.

Co smieszne ssd ma okolo 5 miesiecy a wg. Programu od supportu juz zabralem mu 15% zycia. Hah!

Pobierasz od ruskich to tak masz :D Nic nie ma prawa się dziać na czystym systemie i sprawnym sprzęcie. W7 jest gorszy i tyle, nie ma plusów względem W8.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...