Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bossy m2

Sieeemano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie , pytanko 25 wojo starczy na bosy m2 eq w miare + 7/8 i czy to się oplaca bo szukam czegoś zeby zarobić main to ninja takze cięzko o zarobek  a na razie nie mam zamiaru 75 lvl wpka robic na dt , jeszcze mam 35 woja na metki m2

Opublikowano

hehe a mi o PL chodzi więc w sumie to też raczej hard :D , tyle że tutaj wiadomo ze +0 to za psie pieniądze schodzą , spieszyć mi sie nie spieszy mam cel wbić wirek i zasadzke na g najepirw na ninjy poli wbić przyzwoity poziom o ile sie jeszcze na marmach oplaca expić i dorobić jakiegoś przeciętnego eq z 4/5b ;d

Opublikowano

Ta bossy w m2 typu specjalista bestialski maniaki itd , z kapitanem na 25 może byc ciężko dlatego skołuje jakiś szeroki +8/9 , poza tym z niego przecietny drop , raz na milion chyba szansa jak w totka zeby kamol wypadł , no i wiadomo metki z buta polupie przynajmniej te do 30 lvl bo z zazdrosci bedzie za dlugo schodzic ;D

Opublikowano

Dobra broń, kryt, hp, wartość ataku i lecisz. Na pewno coś zarobisz.

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

UP to nie jest priv

Wystarczy Ci lvl 17-20 z eq +6/7 . A na kapitana to juz troche inna bajka . Ale bez rekawicy to nie ma sesu bić tego .  Odrazu dobij 30 lvl . Zrób dropa i idz medale dropić . Zrób konia na postaci z 30 lvl i na metki do m2 . A później bo dropisz zęby i nastepnie pustynia metki xD Jeszcze długa droga przed Tobą xD

BUM

Opublikowano

Zarobek na bossach w m2 wypadnie raczej dużo gorzej niż klepanie metków wojem 35lvl.
Ja zanim zabrałem się za robienie sury wp, to na kamole zarabiałem dropkiem w m2, na Diumarze około 20 - 30kk na 1,5 godziny dropu. Także na początek zarobek fajny, zwłaszcza że już masz taką postać. Załatw rękawiczkę złodzieja (kup w IS, albo poproś kogoś kto dropi w czerwonym lesie, żeby Ci wydropił (jeździsz za nim, on znajduje metka, ubija, jeśli wypadnie rękawiczka to jej nie podnosi, a Ty czekasz aż podpis zniknie i ją zbierasz)), taka rękawiczka z lasu wystarczy na około 300 - 400 metków, a z każdego masz zawsze KU i KD ;) musisz tylko zakładać ją na końcówkę życia metka. 

Możesz też dropkowi wbić 42lvl i latać po metkach cienia w dolinie (z buffem) - 3 metki na CH i to blisko siebie, do tego już masz drop kamoli także to też jest opcja.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dasz radę, zarobek dosyć opłacalny, jednak musisz mieć szczęście, by Ci w ogóle coś dropło.

Dropić możesz gdzie chcesz, M2 lub dolina - nie będę porównywał, bo to już gracz dropi według własnego uznania.

Poradnik, który może dopełnić Twoją wiedzę:

http://www.mpcforum.pl/topic/364055-tut-jak-dropnac-fmsa-czyli-dowiadczalna-odpowied-na-trudne-pytanie/?gopid=2580365#entry2580365

Opublikowano

Ja zamiast M2 polecam Doline

Respia sie 2 besty praktycznie jeden obok drugiego

240711413831479853864.jpg

(zaznaczylem ziel. kolorem)

Co do tematu to dasz rade mozesz miec problemy z Best. Lucznikiem :) bo czasami potrafi uderzyc z krytyka.

I na niebiesko best lucznik warto ubic na kazdym ch a potem dopiero pojechac na best specki.

goe2x5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...