Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dzisiejszy patch co nowego zauwazyliscie?

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy tylko mi sie wydaje ze jest mniejszy rozrzut a przynajmniej w ace23? ;o bez celownika jak wali to samo i podoba mi się tez to ze jest czas po ilu nie bedzie mozna kogos uleczyc duzo zmian jest a wy co zauwazyliscie? wedlug mnie z broni sie latwiej strzela ale nie wiem jak z optymalizacja no i sa takie pierdoly jak mniejszy x jak kogos trafisz kropka w kolimatorze itd

ogolnie patch wyszedl bardzo dobry juz dawno powinien wyjsc 

Opublikowano

Nie wiem co dodał ale wiem co zjebał.

co masz na mysli podziel sie zemna chcialbym wiedziec :P i co do optymalizacji niby polepszona ale nie taka jak w 3 ;|

Opublikowano

Wszystko - teraz to jest BattleShit 4

Nowa animacja biegu

Jakieś gó**a w opcjach grafiki

Mniej FPS ( z 90 spadły mi do 65 )

Pzdr.

graphic.png

Opublikowano

Wszystko - teraz to jest BattleShit 4

Nowa animacja biegu

Jakieś gó**a w opcjach grafiki

Mniej FPS ( z 90 spadły mi do 65 )

Pzdr.

a mi znowu gra chodzi plynniej na wysokich 60-120 fps

Opublikowano

1.20 gb ale szczerze? patch warty na prawdę dużo jak dla mnie i mi bardzo dużo pomógł wiec choćby miałby Ci się pobierać całą noc albo cały tydzien to się opłaca bo dużo lepiej się strzela rozrzut taki jak wcale 

Opublikowano

no to jest duzo lepsze i rozrzutu nie ma a wiecie o tym ze jak sie dluzej defibrylator przytrzymie to cale hp sie uleczy 

To już od początku było :P Teraz jedynie dodali w defi to, że jak chce naładować na 100% to jest taki charakterystyczny dźwięk :P

Opublikowano

no tez to zauwazylem.. przynajmniej wiadomo kiedy skonczyc ale jak malo czasu zostanie to i tak nie uleczysz do 100 tylko sie szybko kliknie...

Zawsze można dać apteczkę :) Zmieniono jeszcze troche niektóre mapy w trybie unicestwienia i szturmu z tego co pamiętam, w szturmie zmieniono pozycję M-Comów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...