Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Hades - Conquest

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha no to ładnie , patrząc na build to robiłeś się bardziej pod atak niżby pod Tanka jak to przystało na Hadesa - o dziwo to jest zaskoczenie kiedy ktoś kto powinien być tankiem np. Ymir jak ostatnio mi się trafiło , zamiast grać tankiem to robił się pod atak . Co było jeszcze lepsze? że to on killował wszystkich z Any na joust'cie ;p smiałem się i ledwo grałem przez to ale i tak wygralismy :) 

Opublikowano

No to powiem Ci ladne zaskoczenie , bo jego się przyjeło (skoro ma dużo hp) jako tanka a tu ładne zaskoczenie że jako mag się spisuje jeszcze lepiej - Gratulację ;) 

Opublikowano

Wczorajszy mecz :P

http://i.imgur.com/v3d4q7B.png

Tu Cię zaskoczę! Nigdy nie grałem Hadesem jako tank, to jest świetny mag. Mam już na nim VI mastery i jak na razie jedne z najlepszych stat.

Tutaj jeszcze pierwszy lepszy joust:

http://i.imgur.com/svfWjcJ.png

No to powiem Ci ladne zaskoczenie , bo jego się przyjeło (skoro ma dużo hp) jako tanka a tu ładne zaskoczenie że jako mag się spisuje jeszcze lepiej - Gratulację ;)

To jest tak, masz takie staty ponieważ nikt z teamu nie wie do czego służy ten przedmiot 

Purification_Beads.jpg Greater Purification popularnie zwane beats'em

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

RevsPL, mam takie staty bo potrafię nim grać.

Beats'y na nic się zdają, między innymi dlatego, że po zakupie chronos pedant'a CD ultimate Hadesa zmniejsza się do około 65, najmniejszy CD beats'ów to 90 czyli mam w zapasie 25 sekund.

Jakbym miał zapisane to bym podesłał jeszcze kilka meczów :P

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...