Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam podróbek

SpecTurn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie szukam podróbek:

-Glador

-Hammermt2

-Estius.pl

Ewentualnie jakiegoś

Hard/Eeasy

Medium/Hard

czekam na propozycje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem na Demilusie jednak powróciłem na Dreikona. Ma swój urok, jest orginalny. I to właśnie Dreikona polecam, chociaż Demilus to prawie to samo co Glador.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepszy hard to wg. mnie Crados MT2, medium/ hard Spiina MT2.
Demiliusa nie polecam, team to banda gimbów, trzeba było im pomagać, żeby OX uruchomili, bo widać przerosło to ich umiejętności, dodatkowo ulepy, które trzeba dropić dniami i tygodniami dawali ok.20 osobom na serwie zupełnie się nie przejmując przez handel w ilości 1k każdej.
Necropolis był świetny, ale upadł, teraz startuje pod inną nazwą, bodajże Verturi.
Dreikon masówka pod IS, nie polecam.
Dobrze trzymający się medium z prawdziwego zdarzenia to Shiva MT2, choć i tu spotkasz się z faworyzowaniem pewnych gildii...
Mimo prywatnych eventów (chyba wszędzie coś musi być... fair team to rzadkość), Laneris jest przyjemny do gry.
A taki prawdziwy easy to... może MPCforum, która nadejdzie?

Opublikowano

Demilusa odradzam. Zbugowane gowno. Administracja robi tylko OXy. Zrobili update, ktory mial byc w sobote i jest jeszcze wiecej bugow niz bylo. Max 250 typa online. Z czego kilkadziesiat to boty

9YbAX2Z.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...