Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CreeperCraft

DrugMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

•  

IP : CreeperCraft.fhmc.pl

Sloty : 100

Wersja : 1.7.9

Biała Lista : Tak

Premium : Nie

Potwory : Tak

Zwierzęta : Tak

Nether : Tak

PvP : Tak

Frakcje

[Wlasciciel] Mistrz0000000

Mamy w swojim hostingu nielimitowany ram oraz włączylimy nielimitowane sloty i powinno nie byc najmniejszych lagów ze względu na to że server dopasowywuje swój ram do patrzeb tak aby chodzil idealnie.Mamy autorskie gildie,Autorskie skrypty,Dobrze skonfigurowane pluginy,Punkty za zabicia :D

•  
  •  
  •  
Opublikowano

@Corso6060

To, że masz swój serwer, nie oznacza żebyś poniżał inne bez żadnego powodu. Na twoim jest 20 slotów, nikt nie gra.

Sam 10 slotowy serwer może Ci napisze pismo do hostowni o blokate twojego dziecinnego serwera by hamachi. Jak nie nasz na serwie nie pisz glupot ja mam 60 slotow tyle jest na serwerze mnie chociaż na stać maszynę a Ciebie nie wiec mi takich głupot nie pisz.

Opublikowano

@Corso6060

Koleś spokojnie. Nie mam serwera, nie pasjonuję się tym. Jako admin/właściciel serwera jakoś mnie nie zachęcasz. Mówiłem o twoim serwerze 20 slotowym pvp z bossami. Okej, masz 60 slotowy, wszedłem o 18, czyli godziny szczytu i 4 osoby grały. Link do publikacji tego serwera: http://www.mpcforum.pl/topic/1288070-multipplays/ Ty napisałeś ten wątek.

A jeszcze co do tych słów "ciebie nie stać na to" sądząc po screenach nie masz premium, w przeciwieństwie do mnie więc nie poruszaj z łaski swojej tego tematu.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

@Corso6060

Koleś spokojnie. Nie mam serwera, nie pasjonuję się tym. Jako admin/właściciel serwera jakoś mnie nie zachęcasz. Mówiłem o twoim serwerze 20 slotowym pvp z bossami. Okej, masz 60 slotowy, wszedłem o 18, czyli godziny szczytu i 4 osoby grały. Link do publikacji tego serwera: http://www.mpcforum.pl/topic/1288070-multipplays/ Ty napisałeś ten wątek.

A jeszcze co do tych słów "ciebie nie stać na to" sądząc po screenach nie masz premium, w przeciwieństwie do mnie więc nie poruszaj z łaski swojej tego tematu.

Chociaż mam wlasna rejestracja serwerze serwer działa na olny premium cały czas bez ma kopi graczy skkf itp.

Wszystko sam robię bez pomocy kogoś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...