Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] SimpleGUILDS - prosty, a zarazem rozbudowany system gildii na Twój serwer!

_const

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No no, dobra robota East! ;) Długo się zbierałeś do tego pisania, ale w końcu jest! :) Plugin jak najbardziej polecam, jeżeli są jakieś błędy, to autor na pewno je wyeliminuje w krótkim czasie. ;)

Pozdrawiam!

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

[19:16:05] [Server thread/WARN]: [SimpleGUILDS] An error occurred with given query: 'SELECT * FROM `simpleguilds`'!
[19:16:05] [Server thread/ERROR]: [SimpleGUILDS] ===================[ SimpleGUILDS ]===================
[19:16:05] [Server thread/ERROR]: [SimpleGUILDS] >> Lokalizacja bledu: Table 'frakcje.simpleguilds' doesn't exist
[19:16:05] [Server thread/ERROR]: [SimpleGUILDS] >> Blad: Table 'frakcje.simpleguilds' doesn't exist
[19:16:05] [Server thread/ERROR]: [SimpleGUILDS]  

Serio sam nie tworzy tabeli tylko trzeba recznie ? 

A co, nie chce się ruszyć dupy? Nie potrafi się czytać tematu, że to beta? Tak bardzo lenistwo

Opublikowano

hahahaha
hahahaha
hahahaha
hahahaha

Tydzień temu to plugin na gildie czy kombajn?
Dzisiaj TO DO:
- Tab
- Ranking

Decyduj sie chlopie bo Ci w życiu nie wyjdzie

Opublikowano

hahahaha

hahahaha

hahahaha

hahahaha

Dzisiaj TO DO:

- Tab

- Ranking

Czemu mi nie wyjdzie? Jak na razie to chyba Tobie coś nie wychodzi <3

Opublikowano

hahahaha
hahahaha
hahahaha
hahahaha

Dzisiaj TO DO:
- Tab
- Ranking

------------------------------------------------------------------------------

Serio ?, to jego decyzja czy zrobi dzisiaj albo za miesiąc i każdemu się może nie udać napisać coś w jednym dniu.
NP. Robisz serwer i niestety coś ci nie wyjdzie robisz w następnym dniu itd.
I to nie znaczy, że mu w życiu nie wyjdzie.

Może rusz te cztery litery i sam napisz sobie plugin.

_Const znam go i wiem na co go stać i jak napisze plugin to go dobrze napisze lepiej robić powoli i dobrze mu wyjdzie, niż wszystko na raz i zajebie mu się konsola z błędami. 

Pozdrawiam Drakuś.
Opublikowano

Pisze wlasnie pewien dodatek do gildii, który znacznie ułatwi mi np zrobienie taba, tagów czy chociażby przejmowania ;)

Opublikowano

@idrakus

Witam, Myszek bym mógł zostać administratorem/Helperem ?.
Chyba wiesz jaki jestem w komendach itd.
Jak się zna plugin to komendy też się zna.
Około dwa lata się zajmuję pluginami.
Bardzo nudzi mi się ,a bym z chęcią doszedł do ekipy .

Pozdrawiam Drakuś :c.

Bardziej liż d*** to będzie dobrze ;).

Opublikowano

Przecież to jest jedna linijka kodu... i kto tu mówi o lenistwie

CREATE TABLE IF NOT EXISTS nazwa;

Sam byłeś przerciwko "gildiom-kombajnom"

Tagi są proste, wystarczy podstawowa obsługa odczytywania i modyfikowania pakietów w locie :D

Tab ? Sam przecież API zrobiłeś więc nie rozumiem po co pisać jakieś dodatki ;d

Nie wiem czy pomyślałeś, ale tabela może się zmienić. 1:0 dla mnie.

Tagi - robienie ich na 3 sposoby wymaga pewnych dodatków, a samo łapanie pakietów bezpośrednio pomiędzy klientem i serwerem oraz na odwrót nie jest tak łatwe. Masa zabawy refleksjami ;) 2:0 dla mnie

Tab - tak jak up, 3:0 dla mnie

@idrakus

Bardziej liż d*** to będzie dobrze ;).

Gdybym był chamem przedstawiłbym bardzo ciekawe wiadomości, jak Ty liżesz d*** komu innemu ;) Nie bądź hipokrytą, tylko ja mogę nim być :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEnther_
http://scr.hu/1uqb/b422t
http://scr.hu/1uqb/4hhbo

A teraz odpowiadając na Twój poziom: ty szpierdolony dzieciaku, co ty morzesz wjedzieci o tag zaaawanowany jenzyku ploglamowania jakim jest iava! no co ty morzesz wjedzieci! no powiec! no osiwieci mnje! no plosze! plosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oneoneoneoen11111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W skrócie: wypierdalaj z mojego tematu, c**j Ci do tego co potrafię (na pewno potrafię więcej od Ciebie). 

Ps. Adijos, kolejne Twoje posty w tym temacie będę zgłaszał. Nie lubię spierdolonych bachorów w internetach ;)
Ps2. Gimbus? :D Wysłać zdjęcie prawka albo dowodu? :D
Ps3. Z debilami nie dyskutuję, wybaczysz mi? 

Opublikowano

Znam się na pluginach i na komendach to chyba logiczne jeżeli zajmuje się pluginami już z trzy lata.

Mieliśmy dobrą styczność no ale się rozsypała ;3.

Drogi Myszek_PL nie chce zostać administratorem _const czy kogoś innego bo nie chce nim być i nie podlizuje się. Po co bym to robił jeżeli nie ma serwera.

Po prostu ma dobre pluginy i dobrze je pisze i ogarnia je do końca nie jak inni programiści/gracze mpcforum.

Opublikowano

Obstawiam, że projekt zakończony. Administracji MPC nie ogarnia czegoś takiego jak jeden adres ip dla kilku połączeń (internet osiedlowy) i w*******a bana za multikonto. Pozdrawiam Was serdecznie - naprawdę polecam wrócić do przedszkola! :D

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

[MySQL Thread/WARN]: at java.lang.Thread.run(Thread.java:722) [20:28:12] [MySQL Thread/WARN]: at net.karolek.simpleguilds.database.modes.MySQL.run(MySQL.java:44) [20:28:12] [MySQL Thread/WARN]: java.lang.NullPointerException [20:28:12] [MySQL Thread/ERROR]: [simpleGUILDS] [20:28:12] [MySQL Thread/ERROR]: [simpleGUILDS] >> Blad: null [20:28:12] [MySQL Thread/ERROR]: [simpleGUILDS] >> Lokalizacja bledu: null

Proszę o pomoc plugin w dodatku  nie działa w liście plug-inów jest na czerwono !

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...