Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama serwerów/Pomocnik ts3/Pomocnik w grze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Witam nazywam się Dawid.

Zainteresowania : Moimi głównymi zainteresowaniami są : Piłka nożna,Siatkówka,Koszykówka,Fotografia,Muzyka,Gry Komputerowe.

Doswiadczenie Jako Reklama : Mogę zaoferować reklamę na różnych forach internetowych.Pracowałem z serwerami " Negros " oraz " Necropolis".

Doswiadczenie Jako Pomocnik Ts3 : Mogę zaoferować pomoc przy zrobieniu ts3 od podstaw " Spacery" " Kanały" " Rangi " itp.

Doswiadczenie Jako Pomocnik w Grze : Jako GM : Mogę zaoferować porządek na serwerze.Również mogę zaoferować Dużo eventów.Oraz mogę wprowadzić w team serwerowy dużo humoru.

Cos od Siebie : Witam nazywam się Dawid.Mam 18 lat.Mieszkam aktualnie w Polsce.Na ogół jestem miłym sympatycznym chłopakiem.Lubię pomagać ludziom w miarę moich możliwosc.Jestem bardzo miły wobec ludzi którzy są wobec mnie mili.W metina gram od 5 lat więc dużo rzeczy znam.Ts3 zajmuje się około 1 roku.Jako reklamator serwerów zajmuje się 5 miesięcy.

Oczekuje Jako Reklama : Zakaz handlu na forum.

Oczekuje Jako Pomocnik Ts3 : Zakaz handlu na forum.

Oczekuje Jako Pomocnik w Grze : Zakaz handlu na forum.

To są tylko podstawowe informacje więcej informacji znajdziecie tutaj : 

Gadu Gadu : 34499798 

Email : [email protected] 

Oraz pw na forum ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...