Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MetinI9 MegaHard

dzekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skoro serwer mega hard to będzie jeszcze jakaś reklama? bo wiadomo że mpc to za mało ;x

Tak, postaram się, myślę że mamy jeszcze czas;]

mega harda to jeszcze nie bylo ! 

zobaczymy jak to wyjdzie w praniu i jaka reklama bedzie zeby sciagnac ludzi bo wiadomo na HARD to HARD sciagnac ludzi ;/

To będzie;p

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do końca października, do grudnia... Za rok. Po co wstawiać prezentacje miesiąc lub nawet dwa przed startem. Kto będzie czekał tyle na serwer to ja nie wiem. 

Opublikowano

Metin2Gufno3 startuje?

Nie ma nic ciekawego. Jest to bardziej opisane niz pliki terenza, paredziesiat minut roboty(bez zadnych komplikacji i smiesznych bledow) i jest gotowe. Pomomo tego, ze sam mam problemy z plikami teranza(glupie problemy) To, to co wy pokazaliscie to ja sam bym zrobil w max 1 dzien.

Guffno prubuje nasladofac najlepszego harda/medium w swiecie metina

skoro serwer mega hard to będzie jeszcze jakaś reklama? bo wiadomo że mpc to za mało ;x

Zapomnij Ascarial zaplaci hajsy i z reklamy zrobi sie antyreklama ;)

Opublikowano

To zrób ;) Pokaż jak to zrobisz:] zrób wierzchowce, dźwięki, quest, atak, pierscienie nowe z efektami, dzwiek tego to juz jest 2 dni roboty;) Napisz 10 biologów, no napisz ;)

Opublikowano

Ładnie to wygląda, ale przyszłość wróżę marną. Hardy to nie na te czasy. A przy 200 on-line ciężko coś zrobić. Mimo wszystko, powodzenia.

Opublikowano

Nie przewiduje 200 osób, jakby mi się zwróciło za wszystko co miesiąc to by sobie stal serwer oczywiście reklama będzie i będę się starał aby było jak najwięcej

Opublikowano

Nareszcie jakiś hard, i nie mówcie "kolejny hard, pełno hardów" gówno nie pełno, stare ravie balmory oklepane stoją po 30 lat juz rzygać tym sie chce (fakt ze są stabilne i sie trzymaja, ale troche słabo zaczynac na takim serwie starym, coś nowego by się przydało) no i o to jest, fajnie będzie ruszyć od nowa na dobrym hardzie, aż taki wielki hard to to nie jest, ale to nie szkodzi, ludziom sie nie chce grac na hardach, wiec tak jak jest, jest okej, skoro serwer rusza za miesiac dwa czy ile, dobrze by było o reklamę czytalem posty wyzej ze bedzie, ale jednak na hardzie musi byc duzo ludzi. No i jeszcze jedno zadbajcie o zabezpieczenia, bo konkurencja może przeszkadzac, glupio rozreklamowac serwer i na starcie miec problemy duzo ludzi przez to odchodzi irytuje sie, i ogolnie robi sie smietnik, ja tez nie mialem ostatnimi czasy szczescia do serwow na starcie zawsze było cos, a widzę ze grubo sie serwer zapowiada więc start niech też bedzie gruby ! Widzimy sie na starcie, joł

Bar-Brothers-290x160.jpg

Don't stop, just keep goin' on !

Opublikowano

Tzn, przed ddosami to raczej takiej ochrony nie ma, bo i tak będą... No ale game 2089 i beta testy dzieki ktorym chce aby nie bylo

zadnych bugow..

Opublikowano

Odświeżam.

Dziś zakończyłem monotonne prace z ustawieniem cen sprzedaży przedmiotów... oraz ustawiłem, że

większość przedmiotów nie można sprzedać u npc.

Zabieram się za ustawianie dropu z metinów!

Dodaje jeden odcinek w prezce "Zdobywanie Yang".

Opublikowano

Nie, że chce skrytykować... 

Ostrzegam jedynie że 10k na start przy takim dropie yang będzie oznaczało multikonta... a raczej jedno konto ale kasowanie postaci w kółko... w 10min będzie można zarobić z 200k. 

Radzę poprawić. 

Polecam. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Piszcie co chcecie, ja nie widzę jakoś graczy na tym serwerze, niedawno otworzyli ravie s2 - tłumy jakich mało, niedługo otworzą balmore s2 - też będzie sporo ludzi, teraz pytanie do was, kogo wy chcecie ściągnąć na swój serwer, skoro niczym się nie różnicie od balmorki oraz ravi, nawet zaryzykuję stwierdzeniem, że na ravi oraz balmorze jest bardziej profesjonalna ekipa, która ciągle stara się dodawać różne "dodatki".

Wszyscy chyba wiedzą jaką reklamę ma Balmora oraz Ravia, ludzie którzy już coś osiągnęli na ravi raczej nie przejdą do was bo napisaliście prezentacje na forum ( dość nieudolnie i nie stosując się do regulaminu ).

Poza tym ten napis "megahard" ja tu żadnej wielkiej trudności nie dostrzegam, megahard był by gdyby zmianki dropiły tylko z smoka a exp był by jak na PL'u ...

b_560_95_1.png

Opublikowano

Balmory s2 nie ma, nie masz też podstaw stwierdzić ze będzie. .. i po co takie porownanie... na ravii ciągle są wlamy i jeszcze jak z is na ravii s1 jechali przedmioty za free i islamu musiał płacić to też wam pasowalo... kogo chcemy ściągnąć? Graczy.

Opublikowano

Powiem tak, serwer nie będzie miał dużo, graczy ponieważ bez  reklamy nic nie zdziała na rynku Privów Metin2 :)

Jeżeli to ma być taki hard, to ludzie wolą już zagrać sobie na PL niż na takim Hardzie, taka prawda :D

Opublikowano

Ten serwer przejdzie pod jednym ZAJEBISCIE ważnym warunkiem, REKLAMA, reklama to jest coś czego nie może zabraknąć na takim serwerze.

Nie mowa tu o jutuberze 100 subów, raczej o stu takich jutuberów, ewentualnie kilku lepszych ;P

Myśle że 800-1000 online to minimum żeby ten serwer wypalił. 

Cięzko jest utrzymać serwer dla administracji z małą ilością graczy, a nam graczom ciężko jest coś zdobyć, ponieważ handel będzie ograniczony.

Oby "maniaków klasyków" było jeszcze więcej niż napisałem wyżej!

Zagram, polecam, pozdrawiam ;]

Opublikowano

kasa na start bardzo zły pomysł, zrobię 100 postaci i mam 1kk wtedy yangi nie będą mieć żadnej wartości i gra będzie polegała na wymianie/zamianie

Opublikowano

kasa na start bardzo zły pomysł, zrobię 100 postaci i mam 1kk wtedy yangi nie będą mieć żadnej wartości i gra będzie polegała na wymianie/zamianie

Troche mi się wydaje że autor kilka razy pisał o poprawieniu tego. A co do serwera to wydaje się fajny, chociaż nie taki megahard :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...