Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Metin2 2010Client

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może na początku cytacik:

"ANGMANETE:

Witam!

Jako że z moimi kolegami miesiąc rozpracowywaliśmy system gry metin 2010

Dlatego oferuję starter do gry w takiej postaci jak jest na metin2.pl że nie da się go edytować!

Podajecie mi w temacie jakie chcecie mieć ip a ja wam je zapisuje w pliku, i daje mu zabezpieczenia jakie byly orginalnie..

Dlaczego?

Z moim kolegą, informatykiem robiliśmy miesiąc kompresor tej gry który łamie jej zabezpieczenia"

http://www.mpcforum.pl/topic/103583-downloadczcionka-z-metin2pl-tahoma/

no to wchodzimy do folderu z metinem i zamieniamy sobie nazwę pliku metin2.bin na jakąś inną, dowolną.

a nazwę pliku metin2client.bin zamieniamy na metin2.bin.

KONIEC!

Ewentualnie możemy plik metin2client.bin nazwac metin2client.exe i przez niego uruchamiac grę. Na własny serwer się nie zalogujemy, z powodu country block (możecie sobie wyedytowac serverinfo i sprawdzic logi na serwerze), ale do tego wystarczy zwykły(!) launcher.

Miesiąc pracy załatwiłem w 5min.

http://www.mpcforum.pl/topic/109369-download-granny-3d-edytor-modeli/page__p__704652__fromsearch__1entry704652

Edytor modeli granny3d (pakiet SDK kosztuje12,5k USD)

A oto skąd nasz bohater ma screeny: http://www.modthesims.info/showthread.php?t=369089

Znalazł link z downloadem i nawet nie sprawdził co to jest (granny viewer) a to, że angmanete (piszący swój nick dużą literą) ma bardzo duże poczucie własnej wartości(maksymalnie zawyżone) kazało mu usunąc link, zeby sie nie osmieszac. Ba! Wyniosle jeszcze napisal: "Nie lubie dostawać -".

Kolejna sprawa: http://www.mpcforum.pl/topic/118665-tutorial-poziom-kolo-nazwy-postaci/

w tym temacie "pro hacker" regularnie dostaje baty od uzytkownikow, ktorym ukradl poradniki.Dlatego temat jest tak czesto czyszczony. Zerzniety od T-00 poradnik doczekal sie jedynie malenkiego wpisu:

"Na pomysł wpadł T-00" bez slowa "dziekuje"

I na zakonczenie pozwole sobie zacytowac PiH'a: "Kur*a mi napyskowała, krzyczy, że jest bohaterem" (Nie wiesz co spotka cie jutro) - to do garmadiana

Chyba nie po to ciagne 2kierunki

PS: Goraco przepraszam za pisownie, ale temat pisalem u kolegi na laptopie (do tego z karta ATI z Catalyst control centerem) w srode go poprawie. (do tego czasu pewnie nasz hero pousuwa swoje tematy)

I mozecie przejrzec moje posty. Ja mialem problemy z podstawowymi rzeczami i sie tego nie wstydze, bo "nie warto bym powtarzał po raz kolejny coś, co dawno zostało odkryte i wyjaśnione"

Opublikowano

angmanete (przypuszczalnie) jest siodemka wedlug Eneagremu (Nie tlumacze, zachecam do lektury) podobnie jak ja. Wystarczy porownac zachowania i mozna wyciagnac bardzo fajne wnioski. A teraz wybaczcie, ale nie bede pisal postow na tym sprzecie :)

Opublikowano

Witam. Konto ANGMANETE mam zablokowane już ok jakiegoś miesiąca, tutaj link z permem http://www.mpcforum.pl/topic/116770-angmanete/

Sprawdziłem te linki itd, w moim temacie z poziomem przy nazwie postaci wogóle widze nie znasz sytuacji a się wypowiadasz..

Znam T-00 i wysłałem do niego prywatną wiadomość z tym czy chce dopisek czy coś, ale widocznie nie doszła przez problemy MPC

Często mam taki błąd jak coś otwieram jakby strony nie było.. wszystko sobie wyjaśniliśmy i tyle, więc jak nie znasz sytuacji

czegoś to o tym nie pisz.. Plusy czy liczba postów mi nie zależy, jakby mi zależało na liczbie postów, bym jak każdy pisał

"WoW super temat", "Ale syf" ale tego jakoś nie robie, nie trzeba się chwalić jak się kogoś ocenia, to jest jedynie nasza sprawa

kogo i jak oceniamy.. a nie żeby robić wielkie halo i kolejny post "Zajebiste 5/5!" jak tak sądzisz to daj to 5 i do cholery się

nie chwal! Czy plusy, minusy, liczba postów na forum da mi chleba w życiu realnym? nie sądzę.. więc po co mi to do jasnej..

Z tymi plusami to akurat dojebałeś totalnie :/ Nie wiem czy dobrze zrozumiałem temat, ale chyba to że usunąłem coś jak dodałeś

tego posta, masz na początku mojego postu screen kiedy miałem stałą blokadę konta.. pozatym teraz zobaczyłem ten temat..

Przy okazji, te screeny i pliki dał mi kolega, nie znasz jaki był pierwotny post to co piszesz, a nie lubie dostawać plusów czy

minusów jak całość dostałem od kogoś bo wtedy nie mi się należą plusy czy minusy bo za co jak coś udostępniam tylko? O_o

Co do SuiCide, ten chat co zrobiłeś to na początku się połączyłem i mówiłem że działa, ale jak już patryk mi napisał że dostał

nowe pliki serwerowe i dał mi nowy chat, oraz zmienił port, poprostu chat mi się zawiesił i musiałem go zamknąć w procesach..

To chyba nie jest takie dziwne, lubię patryka i ciebie więc po co miałbym was kłamać.. Pozdrawiam.

PS: Nie piszę także w punkcikach "10* Daj PLUSA!!!"..

Opublikowano

Wiem, że miałem nie pisac postow, ale nie moge sie powstrzymac:

aNGMANETE(im smieszniej sie zachowujesz, tym ciekawszej formy twojegonicku bedeuzywal): Skoro nie zalezy ci na +, to czemu napisales, ze nie lubisz dostawac -. To po pierwsze.

Po drugie: Wiesz...Kazdy czlowiek na psychologi moze ci udowodnic, ze wie o tobie wiecej niz ty sam. Po prostu dzialasz machinalnie nie zdajac sobie sprawy z tego co czujesz. Zreszta... Ja nigdzie nie napisalem, ze ty nie chcesz miec +, czy -. Obaj doskonale wiemy, ze nie jest to zaden wyznacznik popularnosci.

Pytasz, czy "da ci to chleb w rl". Co ja mam ci wyklad robic? Chyba doskonale zdajeszsobie sprawez tego, ze w zyciu nie chodzi o to, zeby "dobrze zjesc i sie wysrac"(dosadne wyrazenie, ale prawdziwe). Pragniesz popularnosci i chocbys nie wiem jak zaprzeczal nie zmienisz tego. Prosty wniosek wynikajacy z tego, ze kazde swoje potkniecie starasz sie dokladnie zatuszowac, a korzystajac z poradnikow innych userow nie napiszesz: "Poradnik by Autor", tylko "Poradnik by mua, pomysl autora". Moze tak nie jest?

Bardzo dobrze, ze dostalesbana, przeanalizuj teraz swoje posty. Mowisz, ze nie wesz co to za forum, a korzystasz z linkow z niego (dokladnie linkow do obrazkow). I tego tez teraz nie zmienisz.

Dlaczego poprosiles o zbanowanie? Bo stracilesna opinii publicznej. Zaczely wychodzic na wierzch twoje machlojki i postanowiles sie wycofac (siodemka eneagramowa w sytuacjach stresowych staje sie piatka). Gdy juz sie uspokoiles wrociles na forum podnowym nickiem, bo tutaj widzisz szanse na bycie powazanym i znanym. Cecha siodemek jest to, ze sa zadne poklasku, lecz same sobie tego nie uswiadamiaja.

I widzisz co zrobiles?! Przez ciebie bede musial poprawiac trzeci post!

A z T-00 po co sie odzywasz jak nie znasz sytuacji?

Znam go i nie wyslala sie pw do niego z pytaniem czy chce jakis dopisek czy cos

Potem mu powiedzialem sytuacje i tyle, robisz wielkie haloo jak sytuacji nie znasz ..

Moze najpierw bys sie czegos dokladnie dowiedzial zamiast pisac sama nie prawde? :/

Widzialem posty T-00 pod twoim tematem, przed czystka. Nie rob z siebie niewiniatka. Pozatym ja to wykorzystuje jedynie dookreslenia twojej osobowosci. Gdyby o mnie chodzilo, zapytalbym przed wstawieniem tuta i dodalbym wyrazna informacje, kto jest autorem

Kolega ci dal: te screeny... Znowu sie usprawiedliwiasz mowisz, ze nie zalezy ci na opini, a o nia walczysz...

I powiedz mi, co ty chcesz dekompresowac dziecko... Czy ty wogole wieszco to znaczy?!

Opublikowano

Wiem, że miałem nie pisac postow, ale nie moge sie powstrzymac:

aNGMANETE(im smieszniej sie zachowujesz, tym ciekawszej formy twojegonicku bedeuzywal): Skoro nie zalezy ci na +, to czemu napisales, ze nie lubisz dostawac -. To po pierwsze.

Po drugie: Wiesz...Kazdy czlowiek na psychologi moze ci udowodnic, ze wie o tobie wiecej niz ty sam. Po prostu dzialasz machinalnie nie zdajac sobie sprawy z tego co czujesz. Zreszta... Ja nigdzie nie napisalem, ze ty nie chcesz miec +, czy -. Obaj doskonale wiemy, ze nie jest to zaden wyznacznik popularnosci.

Pytasz, czy "da ci to chleb w rl". Co ja mam ci wyklad robic? Chyba doskonale zdajeszsobie sprawez tego, ze w zyciu nie chodzi o to, zeby "dobrze zjesc i sie wysrac"(dosadne wyrazenie, ale prawdziwe). Pragniesz popularnosci i chocbys nie wiem jak zaprzeczal nie zmienisz tego. Prosty wniosek wynikajacy z tego, ze kazde swoje potkniecie starasz sie dokladnie zatuszowac, a korzystajac z poradnikow innych userow nie napiszesz: "Poradnik by Autor", tylko "Poradnik by mua, pomysl autora". Moze tak nie jest?

Bardzo dobrze, ze dostalesbana, przeanalizuj teraz swoje posty. Mowisz, ze nie wesz co to za forum, a korzystasz z linkow z niego (dokladnie linkow do obrazkow). I tego tez teraz nie zmienisz.

Dlaczego poprosiles o zbanowanie? Bo stracilesna opinii publicznej. Zaczely wychodzic na wierzch twoje machlojki i postanowiles sie wycofac (siodemka eneagramowa w sytuacjach stresowych staje sie piatka). Gdy juz sie uspokoiles wrociles na forum podnowym nickiem, bo tutaj widzisz szanse na bycie powazanym i znanym. Cecha siodemek jest to, ze sa zadne poklasku, lecz same sobie tego nie uswiadamiaja.

I widzisz co zrobiles?! Przez ciebie bede musial poprawiac trzeci post!

Widzialem posty T-00 pod twoim tematem, przed czystka. Nie rob z siebie niewiniatka. Pozatym ja to wykorzystuje jedynie dookreslenia twojej osobowosci. Gdyby o mnie chodzilo, zapytalbym przed wstawieniem tuta i dodalbym wyrazna informacje, kto jest autorem

Kolega ci dal: te screeny... Znowu sie usprawiedliwiasz mowisz, ze nie zalezy ci na opini, a o nia walczysz...

I powiedz mi, co ty chcesz dekompresowac dziecko... Czy ty wogole wieszco to znaczy?!

Ja nie pisałem po 1 prymo że mi nie zależy na opinii.. pozatym nie zamierzam się kłócić w święta, powiem ci szczerze że mnie zshockowałeś żeby zaczynać kłótnie w święta.. Pozdrawiam i nie zamierzam się kłucić o.O Zero szacunku do świąt...! :(

Chcesz to się kłuć sam ze sobą, bo ja nie mam zamiaru sobie psuć świąt! :)

Pozdrawiam i życzę wesołych świąt!

PS: Nie, nie wiem co to dekompresja czy dekompilacja skoro robię to co dzień ^.^

Opublikowano

Witam. Konto ANGMANETE mam zablokowane już ok jakiegoś miesiąca, tutaj link z permem http://www.mpcforum.pl/topic/116770-angmanete/

Sprawdziłem te linki itd, w moim temacie z poziomem przy nazwie postaci wogóle widze nie znasz sytuacji a się wypowiadasz..

Znam T-00 i wysłałem do niego prywatną wiadomość z tym czy chce dopisek czy coś, ale widocznie nie doszła przez problemy MPC

Często mam taki błąd jak coś otwieram jakby strony nie było.. wszystko sobie wyjaśniliśmy i tyle, więc jak nie znasz sytuacji

czegoś to o tym nie pisz.. Plusy czy liczba postów mi nie zależy, jakby mi zależało na liczbie postów, bym jak każdy pisał

"WoW super temat", "Ale syf" ale tego jakoś nie robie, nie trzeba się chwalić jak się kogoś ocenia, to jest jedynie nasza sprawa

kogo i jak oceniamy.. a nie żeby robić wielkie halo i kolejny post "Zajebiste 5/5!" jak tak sądzisz to daj to 5 i do cholery się

nie chwal! Czy plusy, minusy, liczba postów na forum da mi chleba w życiu realnym? nie sądzę.. więc po co mi to do jasnej..

Z tymi plusami to akurat dojebałeś totalnie :/ Nie wiem czy dobrze zrozumiałem temat, ale chyba to że usunąłem coś jak dodałeś

tego posta, masz na początku mojego postu screen kiedy miałem stałą blokadę konta.. pozatym teraz zobaczyłem ten temat..

Przy okazji, te screeny i pliki dał mi kolega, nie znasz jaki był pierwotny post to co piszesz, a nie lubie dostawać plusów czy

minusów jak całość dostałem od kogoś bo wtedy nie mi się należą plusy czy minusy bo za co jak coś udostępniam tylko? O_o

Co do SuiCide, ten chat co zrobiłeś to na początku się połączyłem i mówiłem że działa, ale jak już patryk mi napisał że dostał

nowe pliki serwerowe i dał mi nowy chat, oraz zmienił port, poprostu chat mi się zawiesił i musiałem go zamknąć w procesach..

To chyba nie jest takie dziwne, lubię patryka i ciebie więc po co miałbym was kłamać.. Pozdrawiam.

PS: Nie piszę także w punkcikach "10* Daj PLUSA!!!"..

Primo: Właśnie tutaj napisałeś, że ci nie zależy (i kilka razy wczesniej, ale zdążyłeś wyedytowac post, co jak widac jest twoja specjalnoscia)

Secundo: Nie ma problemu, nie kloc sie w swieta. Mozesz mi odpisac po swietach.

I bacz na slowa. Ile ty masz wlasciwie lat, ze tak kontrole nad jezykiem tracisz? A jak już musisz (hormony buzuja), to ocenzuruj przynajmniej **. Ladniej wyglada wtedy :)

PS: Ja sie nie kloce. Ja poprostu (powiem szczerze) jade cie :)

@EDIT: Ty nie wiesz, czy to dekompresja, czy dekompilacja i robisz to co dzień? Po pierwsze dekompilacja do języków wyższego poziomu jest niemożliwa...Możesz co najwyżej zdisassemblowac program (cala tajemnica pliku game), czyli podejrzec polecenia jakie wysyla on do procesora. A i to bedziesz musial go troche przeksztalcic, zeby dzialal prawidlowo. Wlasnie tak sie cracki pisze...

Wielki hacker sie znalazl,co dekompresje myli z dekompilacja. Pewnie zwyklego kalkulatora nie napiszesz...

Opublikowano

Primo: Właśnie tutaj napisałeś, że ci nie zależy (i kilka razy wczesniej, ale zdążyłeś wyedytowac post, co jak widac jest twoja specjalnoscia)

Secundo: Nie ma problemu, nie kloc sie w swieta. Mozesz mi odpisac po swietach.

I bacz na slowa. Ile ty masz wlasciwie lat, ze tak kontrole nad jezykiem tracisz? A jak już musisz (hormony buzuja), to ocenzuruj przynajmniej **. Ladniej wyglada wtedy :)

PS: Ja sie nie kloce. Ja poprostu (powiem szczerze) jade cie :)

Nie sądzę, a edytowałem tylko żeby ładniej napisać i dodać polskie znaki, ponieważ wcześniej pisałem na szybko, wszystko w poście jest to samo, w święta nie zamierzam się kłócić, ale po świętach także bo już wyjaśniłem wszystko co należy ^^

22Lata, a co..?

Opublikowano

@cxzczxczxc

@ANGMANETEYT

Dajcie sobie już siana, tylko sztuczne napinki (sztuczne bo to przeciesz tylko net).

@cxzczxczxc

Przeczytałem all posty i wiesz co myślę? Cały czas wpierasz ANGMANETEYT że zależy mu na opinii, a pomyślałeś co Ty reprezentujesz zakładając ten temat i publicznie wyciągając brudy?

Ogólnie temat bez sensu tylko tyle o tym myślę.

Opublikowano

Właśnie sprawy osobiste rozwiązuje się na PW, a nie publicznie. Udowodniłeś tylko że nie jesteś lepszy niż on.

Opublikowano

Nie rozumiesz.

Gdybym zalatwil to na priv, ang nic by z tego nie zrozumial, niczego by sie nie nauczyl. Chcialbym ci powiedziec o co chodzi, zebys zrozumial, ale wtedy stracilbym najwiekszy atut. ang nie wie kim jestem. Raczej sobie nieprzypomni,bo sprowokowal mnie stosunkowo dawno. Tak wiec nie wie, ile ja wiem o nim.

Opublikowano

Tak tylko zrozum że mało kogo na forum obchodzą sprawy między wami. I sam siebie także nie stawiasz w "dobrym świetle" tworząc takie bez sensowne tematy, każdy nie wtajemniczony (np.ja) tak pomyśli czytając ten temat. Tak więc powtarzam po raz kolejny iż jest to bez sesnu. Jak by każdy miał tak robić jak Ty to pomyśl ile było by tematów...

Opublikowano

Rozumiem cie i dobrze mowisz. Wlasnie dlatego to jest TUT, czyli temat,gdzie ludzi obchodzi tylko pierwszy post. Reszta to tylko dodatek. Wiem, ze to glupie, ale to jest najlepszy sposob, zeby wplynac na anga

Opublikowano

To co napisał ANGMANETEYT już było chyba z "by nie skłamać około " 2 miesiące temu na MPCForum. Nie znajde tego tematu ale było właśnie o

Metin2_tahoma i tam działał IS i Wszystko z polskiego tylko czat nie...

a tak btw, Zrób tak by to wszystko działało :P

http://img688.imageshack.us/img688/44/shop2.jpg

http://img153.imageshack.us/img153/7273/shop.jpg

Czat też działa i inne rzeczy. Pozdrowienia w kierunku wrrpsol.! ( "mUj miszcz" ^^... )

Jak ktoś chce sprawdzić zapraszam na www.triadica.net

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

"Czat też działa i inne rzeczy. Pozdrowienia w kierunku wrrpsol.! ( "mUj miszcz" ^^... )

Jak ktoś chce sprawdzić zapraszam na www.triadica.net "

Co to znaczy?

I o co ci chodzi z shopem? Przeciez to sa inne pliki...

Piszesz po polsku, ale nie skladnie :P

Opublikowano

To co napisał ANGMANETEYT już było chyba z "by nie skłamać około " 2 miesiące temu na MPCForum. Nie znajde tego tematu ale było właśnie o

Metin2_tahoma i tam działał IS i Wszystko z polskiego tylko czat nie...

a tak btw, Zrób tak by to wszystko działało :P

http://img688.imageshack.us/img688/44/shop2.jpg

http://img153.imageshack.us/img153/7273/shop.jpg

Czat też działa i inne rzeczy. Pozdrowienia w kierunku wrrpsol.! ( "mUj miszcz" ^^... )

Jak ktoś chce sprawdzić zapraszam na www.triadica.net

ItemShop w klijencie z epvp zciagniety i o ile dobrze pamietam to kodexior go przetulmaczyl i napisal na mpc.

@Co do wypowiedzi uzytkownika "cxzczxczxc" w powyzszych postach zgadzam sie z nim w 100%. Z reszta aga~~ w swoim tutku lvl przy nicku napisanym na starym koncie napisal ze juz nie gra ma w dupie nasz wszystkich itd.

Opublikowano

napisalem ze sa z epvp tylko kodexior spolszczylkl tuta i dodal na mpc

To nie jest z tego tuta... -.-

Tamte pliki nie działają. Może to mi tylko nie działają więc nie z tylch plików co dał Kodexior

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

mi się trochę nie podoba jego zachowanie na jego własnym chacie. Kiedy wbija to jest wulgarny i tych modów też świetnych wybrał. Dają bana za byle co o.O

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Mi też się nie podoba zachowanie ANGAMENTEYT, ale skonczcie sobie robić siana

te cxz... zrabany nick :P

nie daj sie podpuszczac bo (robisz z siebie troche spamujacego dzieciaka, bo spamujecie i dajesz satysfakcje bo on ma z ciebie bk i nic to nie zmieni, bo D&Q czy tam D&G, jak zwal tak zwał,ani kokosz nie reaguje -.-)

Pozdro

PS ten cxzcz itd masz racje 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...