Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie golda

Chmielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie. Wbilem 50 lv ludzie pisza ze na tym lv powinienem spokojnie farmic 100 golda na jakies 6-10 h tylko jak? Wiem ze sa trade runy po 9 golda ale jeden trwa 30 min. Mining? No tu potrzeba labora, mam patrona ale jak zuzyje 5k to musze troche poczekac na kolejne farmienie kamieni. Wlasna farma? Mam farme 6x6 i jakos zadko tam zagladam bo nie widze zadnego zysku, wszystko dlugo rosnie i kosztuje grosze na ah. Zatem pytam sie was moze wiecie lepiej jak efektywnie farmic golda : )

Opublikowano

Po pierwsze znajdź sobie gildie.

Ja obecnie mając 30lvl bez patrona wyfarmie z 20+golda dziennnie czasem 30. Zależy jak z trade runami. Najlepiej robić trasę od Lacton do tej mapy c dungiem na 30lvl(BC?). Otrzymujesz po 6+/9. 

A co do famry to najlepiej posiadać duża i małą bo z tego masz najwięcej plonów(trzeba często zaglądać), sprzedawać wyfarmione itki w AH masowo. Albo produkować itki do trade paków żeby aby byly darmowy craft paczek, czyli zarobek 8+/11 gold.

Sorry za chaotyczne pismo ale się spieszyłem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...