Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Bf3 Multi

sylwo221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z bf'em ponieważ kiedy chcę połączyć się z jakimś serwerem wyskakuję mi

Error

"Game Disconnect something went wrong"

Dodam jeszcze, że usunąłem grę i pobrałem ją od nowa i dalej to samo

Opublikowano

Tak, mam to i to włączone. Dodam, że wcześniej nie miałem tego problemu, tylko po przerwie 2tyg od bf'a tak się zrobiło

Opublikowano

Jest tak na każdym serwerze, nawet na singl'a nie mogę wbić bo też ten błąd wywala. Robi się to tak, kiedy klikam "join" do jakiegoś serwera chwilę czekam, na pasku pokazuję się ikonka bf'a po czym znika i wyskakuje owy błąd.

Opublikowano

Czyściłem już dawno, nawet przeinstalowałem przeglądarkę, najwyżej pozostaje mi jeszcze format (którego planuje w przyszłości).

Opublikowano

Tak, i dalej to samo, myślę, że coś w rejestrze jest napierdzielone, i zostaje mi tylko i wyłącznie format, dodam również, że kiedy przechodzę w tryb offline i włączam grę jest cały czas czarny ekran, i muszę po prostu zabić proces bf'a. Bo przez battleloga też nie mogę nawet na singla wbić bo też to wyskakuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...