Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

brązowe dźwięki

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wierzycie w nie,udowodniono że one naprawdę istnieją i działają ;D Przez godzine słuchałem podobnych dźwięków i cały dzień mnie brzuch boli...kto jeszcze sie zdobędzie na odwagę bycie królikiem doświadczalnym =P?

Opublikowano

W programie na discovery "Brejniak" [huh nie tak sie pisze ale cos takiego xD] bylo doświadczenie i typek sral caly czas, na mnie to nie działa xD

Opublikowano

moglbys dac link do takiego dzwieku.. ale ja wiem ze te dzwieki nie istneija a to dlatego iz mozg dzieki nam mysli ze to spowoduje i dlatego.. tak samo dalem mojemu bratu tabletke od bolu glowy a wmowilem ze to tabletka na chorobe lokomocyjna i jechac tak jakby wzial wlasnie taki lek..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Placebo. Wmawiają, że spowoduje ból brzucha, a my wierzymy w to i brzuch nas boli.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Co prawda to Prawda ale linka byscie mogli dac choc watpie czy po prawda tak jak ten obraz który jak sie na niego patrzy to nie mozna przez iles dni spac ...

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

szukałem na google i znalazłem na jakimś forum.Poźniej przeszukam forum brainiac'a może znajdę coś.

Opublikowano

Coś mi się nie chce wierzyć, że takie coś znalazłeś skoro nie chcesz tego zaprezentować reszcie ludzi...o0

nie bój się każdy bierze to na własną odpowiedzialność i nikt nie będzie miał pretensji jeżeli to wszystko okaże się prawdą ;)

tak więc czekamy :)

usunieta by MIKE

Opublikowano

yhy.. uważaj bo nam poda.. z uciechy zapomniał nam dać linku ... wg. mnie on ściemnia, che zwrócić czyjąś uwagę.. jakby pisał prawdę to by podał link i tyle

pozdro

Opublikowano

5 minut w google więc nie przesadzaj -.-

1.http://va.wrzuta.pl/wa5006/4d9b10830003583d4756b673/5d767fca27ce651ce1145f4f1f434b31487506b0/BrownNoise?type=a&key=tkNADoG6jn&ft=f <-ściągnijcie i dopiszcie .mp3

2.http://www.youtube.com/watch?v=hc2DbWGZmN0 <- na youtube

jeśli chcecie więcej szukać to nie szukajcie tlyko na polskich stornach w gogle tzn brown noise

Apropos na niektórych działa na niektórych nie,usłyszałem o tym podczas oglądania mythbusters.Na główny obiekt doświadczalny chyba 10wielkich głośników nie zadziałało lecz na oddalone osoby tak(podobnoś fale sie jakoś rozchodziły czy co).a w ten dzień jedyne co jadłem specyficznego to arbuz kupiony na straganikach bo nie chciało mi sie jechać do Auchana po parę owoców choć zwykle mają lepsze bo podobnoś ,,nie pryskane''.

Opublikowano

Hm

[-----[]--] Volume....

Przy tej pierwszej zmianie dzwieku troche mną wzdrygnęło,i to by było na tyle.Zadnych innych reakcji nie odczułem.

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Ja po długim słuchaniu oby dwóch głośno odczuwałem lekkie ,,piżdżenie'' w uszach,prawie jak bym siedział w samolocie przy starcie.

Opublikowano

nei dziwie ci sie.. przez pierwsze kilka sekund jest normalny dzwiek a potem jest takie cus..

zalowe to xP ale wiem, ze jak bede chcial postawic na nogi caly dom to mi sie przyda ;)

slucham, slucham i nic ;c

jestem dziwny.. nie dziala to na mnie ;<

Opublikowano

Jem kolacje i słucham jeszcze raz,ciekawe czy będzie mi coś

Edit:nic

Za godzinę dorwę sie znowu do arbuza i zobaczymy.

Edit:nic

Może to działa za dnia albo jednorazowo;)?

Opublikowano

w brejniaku potwierdzili w pogromcach mitów obalili trochę mi trudno uwierzyć w to ze ktoś zrobi kupę bo usłyszy dziwek

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano
W programie na discovery "Brejniak" [huh nie tak sie pisze ale cos takiego xD] bylo doświadczenie i typek sral caly czas, na mnie to nie działa xD

tam dawali inne dziwieki ktore mialy dzialas na pecherz moczowy

a tak wogole to "Brainiac" ale nie wazne

a co do tematu to czy widzieliscie na mtv jak z kukielek robili kapele rockowa i odktyli brazowe dziwieki bardzo fajnie pokazali

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam tak jak UP ale cicho słuchałem , głośno nie puszcze , no i do tego miałem letkie drgawki nic pozatym :P

EDIT :

Jestem w szkoku po 5 min pogoniło mnie do klopa i mam słabą biegunkę , dodam że jadłem tylko płatki śniadaniowe nie były przeterminowane ani nic , dodam że nie wierzyłem w to że coś się stanie słuchałem tego i się śmiałem bo przypomniałem sobie FurTV - Brązowa nuta , nie wierzyłem w to i nie chciałem żeby tak się stało więc to nie Placebo.Nie wiem jak to wytłumaczyć ale mam dość teraz brzuch mnie nawala.

12ii1.png
Opublikowano

O ile wiem żeby to zadziałało to musi być stereo w słuchawkach stereo a na youtube'ie jest w dźwięk mono więc nie może działać ,ale mogę się mylić

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...