Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozkmina...

kopyteczkoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgl. Dlaczego tak jest, włączam piosenkę i tworze w myślach scenariusze, które nigdy się nie wydarzą (aż chce mi się czasami płakać jak je wymyślam, giną ważne mi osoby itd). Ludzki mózg tak je wymyśla, ale po co? Jaki jest w tym sens? Czy może on mnie buduje psychicznie, abym nie płakał po śmierci bliskiej mi osoby (nikt nie umarł)? Może to jest oznaka, że ktoś umrze w niedalekiej przyszłości? Nie wiem już co o tym wszystkim mam myśleć ;/

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Też czasami tak mam, że sobie o czymś dziwnym myślę, że coś robię itp. i np. nagle się staje takie coś, że kogoś zabijam albo ktoś mnie i wgl. Czasami aż się potem dziwie skąd ja takie rzeczy wgl. wymyślam xD Przez jakiś czas myślałem, że jestem chory psychicznie albo coś, ale mam w to już wyjebane. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale ile masz lat ?

Opublikowano

Co kurw^ ??  o.O   :O  :O  :O  :O  :O  :O  :O

Ziom mpc forum tu nie pomoże. 

Myślałem że to z moją psychiką jestem hard a tu proszę :O!

Czy ktoś umrze? Raczej nie ale "niezbadane są wyroki boskie"

Miej na to wyjebane i wywal format mp3 wav itp. i mptrójke przez okno na pół roku. Minie

Opublikowano

Ja tam kiedys sb wyobrazalem jako SS- mana a pozniej naogladalem sie egzekucji polskich oficerow w Katyniu na yt i wyobrazalem sb jako funkcjonarusza NKWD. o.O

Opublikowano

Co kurw^ ??  o.O   :O  :O  :O  :O  :O  :O  :O

Ziom mpc forum tu nie pomoże. 

Myślałem że to z moją psychiką jestem hard a tu proszę :O!

Czy ktoś umrze? Raczej nie ale "niezbadane są wyroki boskie"

Miej na to wyjebane i wywal format mp3 wav itp. i mptrójke przez okno na pół roku. Minie

Zrozum go, ja mam podobnie gdy włączam utwory Magika rozmyślam wtedy o lataniu, podróżach samolotem, skokach spadochronowych.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj miałem kolejne rozkminy.

Czy ten czas nie leci za szybko? Jeszcze nie dawno był wypadek w smoleńsku (2010), miał być koniec świata (2012), a już jest prawie 2015. Też macie takie zdanie, że poczucie czasu w dzisiejszym świecie zanika? Wszystko się robi monotonne? Zacząłem szkołę i nagle już prawie koniec semestru, czas leci nieubłaganie :/

2.

Do czego ten świat zmierza? Kiedyś pewnie też było takie pytanie, ale wszystko się jakoś potoczyło, ale co teraz? Wszystko już jest: smartfony, zegarki z ekranem dotykowym, laptopy, okulary (które prześwietlają coś), drukarka 3D. Ludziom się kończą już pomysły, ale jak to się rozwiąże? 3 Wojną światową? Czy, zagładą z za Ziemi.

3. 

Pieniądz od zawsze jest, był i będzie wartością materialną i motywacyjną. Dlaczego?  Dlaczego ludzie nie mogą sobie pomagać bez pieniędzy? Ludzie robią się co raz chytrzy.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

dojrzewasz, przejdzie ci

Dzisiaj miałem kolejne rozkminy.

1.Czy ten czas nie leci za szybko? Jeszcze nie dawno był wypadek w smoleńsku (2010), miał być koniec świata (2012), a już jest prawie 2015. Też macie takie zdanie, że poczucie czasu w dzisiejszym świecie zanika? Wszystko się robi monotonne? Zacząłem szkołę i nagle już prawie koniec semestru, czas leci nieubłaganie :/

2.

Do czego ten świat zmierza? Kiedyś pewnie też było takie pytanie, ale wszystko się jakoś potoczyło, ale co teraz? Wszystko już jest: smartfony, zegarki z ekranem dotykowym, laptopy, okulary (które prześwietlają coś), drukarka 3D. Ludziom się kończą już pomysły, ale jak to się rozwiąże? 3 Wojną światową? Czy, zagładą z za Ziemi.

3. 

Pieniądz od zawsze jest, był i będzie wartością materialną i motywacyjną. Dlaczego?  Dlaczego ludzie nie mogą sobie pomagać bez pieniędzy? Ludzie robią się co raz chytrzy.

1. Zawsze leci tak samo.

2. Do rozwoju.

3. Jak chcesz to sobie żyj bez pieniędzy - miłego spania w szałasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...