Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glosniki do Leauge of Legends

Kilower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy gram w Lola , Bardzo pomaga mi muzyka w skupieniu sie .

Bez tej muzyki gram duzo slabiej , Dlatego mam dzisiaj dla was takie pytanie :D

Mam powoli dosc sluchawek , Do tej pory uzywalem SteelSeries Siberia Blue frost .

Zima nadchodzi przy czym ogrzewanie , Powoli mi sie lepetynka grzeje od plejsuf z bronzu jak i ogrzewania .

Chcialbym sprobowac glosniki , Do PC oczywiscie .

Sadze ze nie na najmniejszego sensu kupywac jakiegos gowna za 50zl , Jak juz to cos porzadniejszego .

Poszperalem troche sam , Jedyna firma jaka kojarze z Glosnikami DO PC to wsumie Logitetch .

http://www.logitech.com/pl-pl/product/surround-sound-speakers-z506?crid=47

Co o tym sadzicie ?

I czy polecacie moze cos tak do 450/500zl ?

Cos porzadnego o ile da rade w takim zakresie .

Edited_1.png

Opublikowano

Sory, ale trza być nieźle pierdolniętym żeby za tyle kupić głośniki, kup CREATIVE 5.1 za 129zl i miej wyjebane. Rozumiem jakbyś miał kupić słuchawki do CS'a coś k***a na LANy coś ale nie k***a do lola hahahaahh

Opublikowano

Sory, ale trza być nieźle pierdolniętym żeby za tyle kupić głośniki, kup CREATIVE 5.1 za 129zl i miej wyjebane. Rozumiem jakbyś miał kupić słuchawki do CS'a coś k***a na LANy coś ale nie k***a do lola hahahaahh

Chce cos do muzyki , Nie koniecznie do Lola .

Zrozum kolo ze po cos dopisalem pierwsze dwie linijki , Wkoncu temat "Leauge of legends" a nie wiedzialem gdzie moge spytac :)

Pozatym , Moje pieniadze , Co ci szkodzi ?

Bedziesz plakac jak je wydam , bo nie rozumiem ?

EDIT: Mieszkam zagranica , 400zl to u mnie 5h pracy .

Pracuje na weekendy , wiec jezeli sobie postanowilem ze na swieta kupie sobie glosniki , Aby porzadnie sluchac muzyki to tak zrobie .

Ogarnij kolo naprawde ...

Edited_1.png

Opublikowano

W zadne creativy ani logitechy sie nie baw. Przereklamowane gowna:D 

Polecam ci za to te glosniczki http://www.ceneo.pl/13509911 . Nieźle nakur*iają :D Nie sugeruj sie mocą bo wzmacniacz w tych glosnikach niezle daje +'ów. Najlepszy wg mnie zestaw to Edifier S760D ale watpie ze cie na niego stać :D Oczywiście bez konkretnej karty dźwiekowej nie licz na niebiańskie efekty :)

btw. Niewiem co ten temat robi w LoL'u ale spoko...

sygnae.jpg

Opublikowano

Ja polecam ci głośniczki Water Speakers sam je mam i bardzo ładnie wyglądają i grają 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...