Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić?

MrVessu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam dylemat. Czy kupić VK 36.01 H czy M44. Ciągnie mnie do obydwu ale nie wiem który wybrać. Ktora z tych opcji byłaby lepsza? Ewentualnie mogę jakąś 5, niemieckie TDki albo Pz.IV H.

Opublikowano

Może spróbuj iść w obie i sam zobaczysz czym Ci się lepiej będzie grać. Jak sam się przekonasz to najlepiej będziesz wiedzieć czym wolisz grać ;)

Opublikowano

Może spróbuj iść w obie i sam zobaczysz czym Ci się lepiej będzie grać. Jak sam się przekonasz to najlepiej będziesz wiedzieć czym wolisz grać ;)

Nie ma sensu wałkować 23123 linii na raz.

Kupuj VK, bo lepsza niż arta.

Opublikowano

Nie ma sensu wałkować 23123 linii na raz.

Kupuj VK, bo lepsza niż arta.

Co do pierwszego się zgodze. Robię naraz 3/4 linii gry i nie powiem, że to ma sens. Brak hajsu i brak wysokotierowych tanków. Wszędzie co prawda mam przynajmniej T7 odblokowany (w każdej linii), a w dużej części 8, ale nie polecam.

VK wcale nie jest lepsza. Słyszałem, że M44 to bardzo dobra arta. Poza tym kYRA - jak ty chcesz porównać HTka z Artą?

Weź to, na czym ci lepiej idzie (arty czy HT)

Opublikowano

Co do pierwszego się zgodze. Robię naraz 3/4 linii gry i nie powiem, że to ma sens. Brak hajsu i brak wysokotierowych tanków. Wszędzie co prawda mam przynajmniej T7 odblokowany (w każdej linii), a w dużej części 8, ale nie polecam.

VK wcale nie jest lepsza. Słyszałem, że M44 to bardzo dobra arta. Poza tym kYRA - jak ty chcesz porównać HTka z Artą?

Weź to, na czym ci lepiej idzie (arty czy HT)

Jeśli nie ma pierwszej dyszki to sensu nie ma robienia artylerii. Zanim ją zrobi to będzie miał dużo bitew na stukanych + może kiedyś się zdenerwować i sprzedać artylerie. Arta w tej grze jest najmniej potrzebna.

Opublikowano

Dwoma liniami mógłby iść i zobaczyć, która jest bardziej odpowiednia dla Niego. Sam szedłem 2-3 i nie było to uciążliwe czy cokolwiek takiego.

Opublikowano

Nie ma sensu grać artą, bo i tak bardzo rzadko jest przydatna. Oprócz tego na arcie nie zdobywa się ważnej wiedzy o mechanice, weakspotach i innych, więc po zrobieniu tej linii będzie ci tragicznie się grało normalnymi czołgami. Bierz VK 36.01 H.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...