Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jaki telefon polecielibyście do ok. 1300 zł max. Chodzi mi po głowie Iphone 4s lub Samsung Galaxy S4. Nie interesują mnie zbytnio te Sony Xperia J, M, X, Y itp. bo to jeden wielki s**t ponoć, niczym sie nie różni. 

Zależy mi na dobrym aparacie, przejrzystości, w miarę głośny. 

Jeśli zły dział prosze o przeniesie. 

Opublikowano

Uff mialem iphone i wiesz co zjebal mi się po 5 dniach upadł mi 1 metra a nawet niżej i matryca

Czy jak to się nazywa bo wielkim technikiem to ja nie jestem ale po prostu matryca się Zjebala i gowno widzialem nic nie widzialem dlatego kupilem se LG i polecam

Opublikowano

Polecam samsung galaxy s3 + dokup sobie obudowę taką z klapką na ekran.

Całość powinna kosztować coś około 1100 zł? Rok temu jak kupowałem to cena wynosiła 1250 zł.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

nigdy nie lubiłem  samsungow, nie dosc ze brzydkie to plastik wszedzie, jedynie co mozna pochwalic to ekran

sam bym bral xperie z1, sony to porzadna firma, telefon jest ładny, nie jest stylizowany mydelniczką, dosyć wytrzymały

­

Opublikowano

Iphone 4 nigdy. Jak coś to już piątkę, bo czwórka jest przestarzała wg mnie.

Za tą cenę to sgs3+ dodatki, xperia z1, sgs4 i jak znajdziesz to można iphone 5 używany.

graphic.png

Opublikowano

Ja osobiście poleciłbym xperie z1. Używam już tego modelu od ok. 3 miesięcy i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony. Dobry aparat, ładny design i wiele innych ciekawych specyfikacji. Jeśli miałbym wybierać, to z1, lub sgs3.

Opublikowano

Dając temat w pogaduszkach nie licz na dobre odpowiedzi ;)

Jak dla mnie to najlepszy wybór jest pomiędzy Nexusem 5 a LG G2 no ewentualnie ta Xperia Z1 ale nic poza tym.

Najlepsze telefony w tej cenie, co prawda LG G2 i Nexus nie mają slotu na kartę pamięci ale 16/32GB powinno Ci w zupełności wystarczyć. Podzespoły topowe, ja skłaniam się bardziej ku G2 bo ma większy ekran, lepszy aparat i wytrzymalszą baterie. 

Do panów wyżej, SGS3 wsadźcie sobie do głęboko w tyłek, 1300zł a on ma kupować starego trolla? :l 

SGS4 nie warto kupować bo jest na samsungowym układzie i dużo przepłaca się właściwie za nic, a za 1000+ masz snapdragona 800. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...