Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest DMG i Wall hack?

Shafe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie, czy jest jakis cheat na wiekszy DMG oraz na WH i czy jest mocno wykrywalny .

Poszukuje grafika napisz do mnie na PW!

Opublikowano

Pytanie, czy jest jakis cheat na wiekszy DMG oraz na WH i czy jest mocno wykrywalny .

Nie ma i nigdy nie będzie.

Tu jest spis przydatnych i nielegalnych modów, które mogą Ci pomóc w grze, tylko, że pod 9.2

http://www.mpcforum.pl/topic/1258385-spis-nielegalnych-i-bardzo-przydatnych-modow-na-92/

Większość i tak już wyszła na 9.3 tylko nazwe spisujesz.

sasawf.png

Opublikowano

Nie ma i jest to niewykonalne. Wszystko dzieje się po stronie serwera, dlatego nie może wykryć wcześniej przeciwnika, wjechać na zbyt stromą górkę, robić po 3000 obrażeń 1 strzałem czy pędzić 1000km/h. Client jest tylko pośrednikiem między graczem a serwerem, dlatego w tej grze NIGDY nie będzie tego typu cheatów.

Jak powiedział kolega wyżej - są tylko mody ułatwiające grę.

Opublikowano

A co do samych modów ułatwiających grę są one niewykrywalne, chyba że zrobisz screena podczas ich używania i wyślesz ticketa do supportu "patrzcie, mam tundrę!11!!!". Zabezpieczeń przed takimi modami nie ma żadnych, są tylko na serwerze ruskim i (chyba) amerykańskim.

Opublikowano

A co do samych modów ułatwiających grę są one niewykrywalne, chyba że zrobisz screena podczas ich używania i wyślesz ticketa do supportu "patrzcie, mam tundrę!11!!!". Zabezpieczeń przed takimi modami nie ma żadnych, są tylko na serwerze ruskim i (chyba) amerykańskim.

Tylko na ruskim bo jest masa graczy i tam to testują . Tak samo jako możliwość kupowania dowolnej ilości golda (skok o 100 gold) bo korzystnych cenach.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Cóż, każdy kto instalował kiedyś zakazane mody wie że wszystkie są z Rosji. Ale skoro nadal produkują w takich ilościach, to znaczy że to zabezpieczenie dziurawe jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...