Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PassioMt2 - Server z Passio.. [Easy/PvP]

pglod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PanGlod.

Dodaj kolorowe hwangi, bo one są mało spotykane.

@Kashido.

Nie wiedziałem że można tak łatwo upaść z serwerów dedykowanych na serwery Hamachi :O

@Perserga zGrami

Szkoda że nie mam SS'a, jak pierwszy wbiłem 250lvl...

KaPi kiedy wbijałeś 250 niewidziałem tego, ponieważ mnie w tym czasie nie było.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

strona oraz rejestracja  jest online.

no to dziwnym cudem ja się połączyć nie mogę :(

długo będę czekał na ta rejestracje jeszcze ?

Opublikowano

Dołączyłeś do sieci hamachi?

z kimś tam pisze Oo tak połączyłem się ale ze strona do rejestracji jak i główna nie mogę się połączyć z niewiadomych mi przyczyn 1 raz taki problem

Opublikowano

z kimś tam pisze Oo tak połączyłem się ale ze strona do rejestracji jak i główna nie mogę się połączyć z niewiadomych mi przyczyn 1 raz taki problem

Bardzo dziwne. Jeżeli rejestracja działa to zapraszam do gry :)

Opublikowano

PRZEPRASZAM...

Oglaszam przerwe server stal 1,5h i spodobal wam sie z tego co widze :> niestety ale musze zarzadzic przerwe techniczna dzieki ktorej naprawie bugi dodam nowosci zmienie wszystko

Minusy:

server bedzie jutro lub dziisaj poznym wieczorem

wymagany bedzie nowy client oraz launcher 

Zmiany wyjda na dobre mam nadzieje ze mi wybaczycie do czasu zrobienia wszystkigo odlaczam sie od sieci abyscie nie mogli wejsc do gry

Pozdraiwam [HT]PanGlod

lubie sie spowolnic

Opublikowano

PRZEPRASZAM...

Oglaszam przerwe server stal 1,5h i spodobal wam sie z tego co widze :> niestety ale musze zarzadzic przerwe techniczna dzieki ktorej naprawie bugi dodam nowosci zmienie wszystko

Minusy:

Zmiany wyjda na dobre mam nadzieje ze mi wybaczycie do czasu zrobienia wszystkigo odlaczam sie od sieci abyscie nie mogli wejsc do gry

Pozdraiwam [HT]PanGlod

Napraw bugi i bedzie dobrze . Nie zmieniaj broni ani zbroi .

mr76n6.png
Opublikowano

PRZEPRASZAM...

Minusy:

Pozdraiwam [HT]PanGlod

No to czekamy.

Opublikowano

dobrały się dwa debile, z tego że jeden to cymbał a drugi kretyn, dedyki wam nie wychodzą to za hamachi widzę? a co z tymi mega serwerami które robicie i końca nie mają? no no, zagram, pliki widać 100% wasza robota, nowość! pozdro, imagus

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

dobrały się dwa debile, z tego że jeden to cymbał a drugi kretyn, dedyki wam nie wychodzą to za hamachi widzę? a co z tymi mega serwerami które robicie i końca nie mają? no no, zagram, pliki widać 100% wasza robota, nowość! pozdro, imagus

@Weight

Odezwał się trzeci debil, z czego jest głupszy niż oni. W planach mają już dedyka, a na hamachi są dla testów. hejtujesz, bo nie masz co robić, tylko chcesz te 10-15 osób zerżnąć z serwera, i dostać GM'a od jakiegoś przygłupa.

@Topic.

Czekamy cierpliwie :>

Opublikowano

@Weight

Odezwał się trzeci debil, z czego jest głupszy niż oni. W planach mają już dedyka, a na hamachi są dla testów. hejtujesz, bo nie masz co robić, tylko chcesz te 10-15 osób zerżnąć z serwera, i dostać GM'a od jakiegoś przygłupa.

@Topic.

Czekamy cierpliwie :>

po co mi gm na plikach derina? zresztą "GMA" to ja mogę mięc za 5 minut na innym serwerze, btw. te plany na dedyka coś wam nie wychodza. :DD

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Weight

Spokojna głowa, przypierdalasz się do wszystkiego.

Nie mówiłem o GM'a na Derinie, ty chyba czytać nie potrafisz dokładnie.

No to sobie załatwiaj tego GM'a, zwisa mi twój GM.

Opublikowano

@Weight

Wiec tak...

Po pierwsze lewacka k***o nie mialem nigdy dedyka a dedyka ktorego postawie bedzie tylko dla testow moich umiejetnosci chyba musze sie jakos uczyc co?? pozatym wypierdalaj i mam cie gleboko w d***e

tvcing.jpg

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Hmm są trzy osoby w team. Więc kto jest debilem? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...