Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Uruchomieniem Jakiego Kolwiek Mh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry mówię, że nie proszę o hacki.

Proszę tylko o poradę i odpowiedź na moje pytanie:

Czy jest możliwość uruchomienia któregoś z MH np 7.1 lub zrobionego przez banjo(3.90 lub 3.91) na kliencie prywatnego serwera.

Jeszcze do wczoraj grałem sobie cudownie z moim ukochanym mh zrobionym przez banjo (v3.90) ponieważ klienta był uruchomiony przez .exe

Po dzisiejszym update jego proces to nazwa.bin

Niestety w żadnym mh przeze mnie sprawdzanym nie ma możliwości uruchomienia MH za pomocą tego procesu. W banjo są do wyboru różne opcje np oficjalne metki lub .exe, ale nie ma pserwer.bin (psrwer oraz ta nazwa.bin to przykład)

w MH 7.1 niby przy włączaniu można wybrać proces tzn zamienić nazwę, ale w rzeczywistości on nie działa.

Próbowałem także przez kamer moda uruchamiać, ale bez większych rezultatów.

Nowy kamer mod niby ma multi hacka, ale jakoś nie chce mi działać?:O

Dodawałem mój serwer do kamer moda i chyba zrobiłem wszystko poprawnie według pewnego poradnika, bo wszystko mi się ładnie uruchomiło i co więcej bez problemów wszedłem do gry, ale komenda ta nie działała.

Problem mój to chyba tylko znaleźć w jakiś sposób proces dla MH

Jeżeli ktoś się na tym zna lub był gdzieś poruszany ten wątek(za cholere nie moge znalezc) to proszę o kontakt np pod numerem GG 9934323

Lub jakieś wypowiedzi tutaj, ale tylko wtedy gdy macie coś konkretnego do powiedzenia.

Z góry dziękuję za pomoc :)

Opublikowano

rozumiem o co ci chodzi, niestety ja nie mam klienta z 2008 mam aktualnego, ale własnie minutę temu mój kolega to sprawdzał i niestety NIE DZIAŁA (on ma klienta z 2008)

Jakieś inne pomysły? Będą nagrody :P

NAPRAWDĘ NIE MA TU NIKOGO KTO BY MIAŁ JAKIEŚ POJĘCIE NA TEN TEMAT?

Opublikowano

@up nie spamuj... chyba jasne ze chodzi o priva przecież napisał... report

Opublikowano

dobra kolejne info może to komuś pomoże, że przez obejście niestety też nie działa

MH znajduje proces, bo włącza się normalnie (mh 7.1) ale niestety żadna z opcji nie działa

jest to serwer TRIADICA

ludzie ogarnijcie i wymyślcie coś zamiast zajmować się tylko głupotami na forum i pisać pierdoły