Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update Graficzny

Walus002

Jaki warrock był lepszy przed czy po ?  

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki warrock by? lepszy przed czy po ?(update graficznym)

• Przed
      20
    • Po
      33
    • Nie ma ró?nicy/Nie mam decyzji/nie gra?em przed update graf.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak może być lepiej przed? Zawsze jest tak iż to co nowe jest lepsze (jest tak często jednak niestety nie zawsze). Graficznie gra wygląda super... Ja daje tak jak wy "po".

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

A coś się zmieniło ^^ ja nie widziałem nic szczególnego po za tym że po upie mi sie rozdzielczość przestawiła :)

76561198090890807.png

Opublikowano

dla mnie przed ponieważ teraz se nie moge zagrać w spokoju wszędzie tylko laggerzy. Wcześniej był fajny klimacik gry a teraz gówno!!!! Przed miałem ratio 1.20 a po 0.86

DeathMan123.jpg

d2d445cfabb144b0a852d0fdc638ea44.0.gif

Opublikowano

Fajnie że jest tak dużo serwerów :) ale z jednej strony jest trochę zjechanie :P bo z innych serwerów np. turk wchodzi na polski serwer na hackach i każdemu ratio chrzani wydaje mi się ze lepiej było przed update

b07e9b83f00d45d3abdec3f0e5e7452a.0.gif
Opublikowano

@up: Podoba mi się coraz bardziej medyk szczerze mówiąc, bo tylko on się zmienia :P , ale szkoda że nie jest w grze taka jak na podglądzie profesji na stronce.

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej jest teraz oprawa graficzna i wg , ale dla mojego kompa lepiej było przed ponieważ mniejsze wymagania były a teraz już niestety warrock sie zacina.No cóż zrobić czeka mnie pewnie zakup nowego kompa... ;)