Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grali byscie na takim modpacku? :D

pp2905

Ankieta  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grałbyś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad stworzeniem serwera na paczce modyfikacji Husbox3 Kto by grał? :3

Taki serwer byłby ciekawy ale musiałbyś mieć lepszą maszynę niż na czystego mc albo zwykłego np. skyblocka.

Opublikowano

Taki serwer byłby ciekawy ale musiałbyś mieć lepszą maszynę niż na czystego mc albo zwykłego np. skyblocka.

Najlepszym wyjściem byłby FPS 8/16 giga ramu :) i w miarę dobry procesor :0

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Myślę że jak hexxit dał rade to i ta paczka da radę, mam serwer na pukawce 30 slotów bez limitu ram więc myślę że lagów nie powinno być, sloty zawsze można zwiększyć :]

@ Nie znam się ale paczka byłaby fajna, jak coś to niektóre mody można wywalić :3

Opublikowano

Najlepszym wyjściem byłby FPS 8/16 giga ramu :) i w miarę dobry procesor :0

8 GB ram to minimum bo inaczej nie ma sensu stawiać wgl takiego serwera, no i oczywiście dobry procesor :)

Opublikowano

8 GB ram to minimum bo inaczej nie ma sensu stawiać wgl takiego serwera, no i oczywiście dobry procesor :)

Tiaa... można też zadbać o jakieś w miarę stabilne i sensowe łącze, jeżeli chcesz wgrywać sporo modów itp... 

I koniecznie jak napisałem VPS. 

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Wiecie co, aż zainstaluje teraz tą paczkę i dam wam ip do testowania jeśli chcecie wbić i macie huśboxa :3

Jeżeli masz zamiar robić serwer z modami przydałby się launcher.

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

@Gryk

Znasz może kogoś kto wykonał by taki launcher za darmo? Jak najprostrzy launcher ;3 

PS:

Może znacie jakąś równie fajną ale mniej wymagającą paczkę?

Jakiś Feed the beast czy coś ;3 

KOSZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...